OLDALVONAL

Hihetetlen sorozat, a Fradi lehet Európa legjobb csapata

A Ferencváros a legutóbbi hat megszerezhető aranyéremből mindegyiket begyûjtötte. Csütörtökön kezdődik a legnehezebb feladat, a Bajnokok Ligája nyolcas döntője, amivel megkoronázhatná az utóbbi másfél évét a magyar sztárcsapat.
  • Szerző: ST

A Ferencváros pólósai a májusban véget ért döntőben megvédték magyar bajnoki címüket, amelyet tavaly 18 év után hódítottak el ismét. Az olimpiai bajnok Varga Zsolt által irányított zöld-fehérek 2018-ban a Magyar Kupát, a Magyar és az Európai Szuperkupát, valamint az Eurokupát is megnyerték. Hatból hat tehát a Fradi mérlege a legutóbbi hat sorozatban, amelyben elindult.

A BL a legnagyobb kihívás

A csütörtökön kezdődő Bajnokok Ligája nyolcas döntője a hetedik, egyben a legnehezebb a sorban.

A lendületünk, remélem a hannoveri nyolcas döntőig kitart, és erőt ad.

Remélem, hogy Jug Dubrovnik ellen tudunk olyat produkálni, ami megkoronázza ezt az évet

– mondta el Varga Dénes, a Ferencváros olimpiai bajnok pólósa a klub honlapján az OSC elleni bajnoki döntő utolsó mérkőzése után.

A Fradi a második legesélyesebb

A Ferencváros nem is esélytelen arra, hogy megnyerje a legrangosabb európai kupát. A fogadóirodák az olasz sztárcsapat, a Pro Recco után a magyar bajnokot látják az aranyérem fő várományosának. A fővárosiak sikerére 9-szeres pénzt fizetnének. A trófea megszerzésében nagy segítségére lehet a klubnak a négy olimpiai bajnok klasszis: Varga Dénes, Nikola Jaksics, Szlobodan Nikics és Sztefan Mitrovics.

Horvát ellenfél a negyeddöntőben

Magyar csapat legutóbb 2017-ben nyerte meg a Bajnokok Ligáját, akkor a Szolnok végzett az élen. A 2018 óta szenzációs sorozatot produkáló Ferencváros lehet a következő. A Fradi csütörtökön 16 órától a horvát Jug Dubrovnik ellen játssza a negyeddöntőt.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?