OLDALVONAL

Évekig láthatod itt Hosszú Katinkát

Új helyre költözik a magyar olimpiai bajnok, sûrûbben lesz látható az Iron Lady, mint korábban bármikor. Az első alkalomra egy hetet sem kell várni.
  • Szerző: acf

Hosszú Katinka alig szállt ki az olimpiai medencéből, hamarosan ismét rajthoz áll. Az első versenyre nem kell sokat várni, már pénteken lehet szurkolni az Iron Ladynek.

A magyar úszónő Rio de Janeiróban három olimpiai aranyérmet nyert, sőt egy ezüsttel is gazdagodott éremkollekciója. Emiatt Katinkát érte a megtiszteltetés, hogy a záróünnepségen a magyar zászlót vigye. Hosszú azonban nem pihenhet sokáig, mert már a héten versenye lesz.

Augusztus 26-án kezdetét veszi az úszó világkupa-sorozat, amelynek első helyszíne Párizs. Hosszú 2012 óta megszakítás nélkül nyeri a világkupa összetett aranyát, és a francia fővárosban is rajthoz áll. A versenysorozat minden állomását közvetíteni fogja a Sport TV, így otthonról lehet szurkolni a magyar úszónőnek.

A csatorna évekre megvette a versenysorozat közvetítési jogát, így az idei kilenc versenyhétvége mellett minden bizonnyal sokáig lehet szurkolni a legjobb magyar úszóknak. Az első állomáson Hosszú Katinka mellett rajthoz áll Jakabos Zsuzsanna is, a férfi mezőnyből Mészáros Márkért szoríthatnak a magyar szurkolók.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?