OLDALVONAL

Érdekes dolgok derültek ki Hosszú Katinka férjéről...

Elemezte Shane Tusup öltözködését egy divattervező.
  • Szerző: Ripost

"Ez a férfi ultratrendi, extra divatos, mégsem hivalkodó, sosem túlzott. Pont a legnagyszerűbb stílusérzékkel alakítja öltözködését, egy nagyon jól behatárolható extravagáns és divatos, felnőtt, érett, kulturált és ízléses kereteken belül – mondta a Blikknek Her­czeg Zoltán divattervező.

A szakember azt is elárulta, hogy Hosszú Katinka férje merész, bátor a színválasztás az ingek és a nyakkendők vagy akár a cipők tekintetében, de belül marad az ízlésesség határán. Figyel a részletekre is, igazi profi. A népszerű stylist úgy véli, Shane Tusup öltözködése egyben az önkifejezés eszköze is.

 

Olyan érzésem van, mintha direkt feszegetné a határokat, de kivétel nélkül belül tud maradni a túlzó kivagyiság, a mihaszna magamutogatás határain belül. Ez remek stílusérzékre és harmóniára, kiváló ízlésre, de egyben erős egyéniségre is utal – tette hozzá Herczeg. - Tudja, mit akar, tökéletesen professzionális, nagyon jól megfogta, hogy a világsikerhez a maximális teljesítményen kívül ma már a megkomponált imázs is hozzátartozik. Tökéletesen kombinál.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?