OLDALVONAL

Az árván maradt Zoé és Zóra tragédiája: felfoghatatlan fájdalmat élnek át a gyerekek

Nem lehet elképzelni és átérezni sem, mi játszódhat le a 14 esztendős Zórában és testvérében, a 10 éves Zoéban.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, az egykori élvonalbeli kézilabdakapus, az 51 esztendősen még az NB II-es Egerszegi KK-ban szerepelt Bödör Szilvia áprilisban hunyt el gyógyíthatatlan betegségben. A két gyermekét rövid időn belül két óriási csapás is érte, hiszen tavaly májusban az édesapjuk halt meg infarktusban. A Blikk most arról ír, hogy az árván maradt Zoéra és Zórára édesanyjuk testvére, Bödör Gyula vigyáz, ő lett a gyámjuk, aki minden erejével támogatja őket ebben a szörnyen nehéz időszakban, és igyekszik tartani bennük a lelket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bödör Szilvia hiába harcolt a betegség ellen

Bödör Szilvia hiába harcolt a betegség ellen (Fotó: zaol.hu)

„A körülményekhez képest tűrhetően vannak a lányok. Zóra már egy ideje pszichológushoz jár, akinek a segítségére most különösen nagy szüksége van. Fontos, hogy kibeszélje magából a fájdalmát. Zoé még fel sem fogta, hogy elveszítette a szüleit. Egyelőre neki nincs szüksége rá, hogy szakemberhez vigyük„ – mesélte Bödör Gyula. „Szerencsére a lányok a múlt hétfőtől már ismét járhatnak az iskolába. Az, hogy újra a tanulásra koncentrálnak, talán segít nekik abban, hogy elterelje a figyelmüket és a gondolataikat a szörnyű tragédiákról. Az iskolai közeg, a tanárok és főképp az osztálytársaik jelenléte némileg talán feledteti velük, mi történt az elmúlt időszakban.”

Összefogtak értük

Óriási erőt ad Bödör Gyuláéknak, hogy nagyon sokan igyekszenek anyagilag támogatni a lányokat.

„Nagyon hálásak vagyunk az utalásokért. Elég szép összeg gyűlt össze, mindenkinek nagyon köszönjük, bármennyi pénzzel is támogatta Zoét és Zórát” – mondta az árván maradt lányok gyámja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?