OLDALVONAL

Megverte a színésznőt a világbajnok bokszoló, ezt a büntetést kapta

Szergej Kovaljov 2014 és 2019 között három nagy profi szervezetnél – WBA, IBF, WBO – is világbajnok volt félnehézsúlyban.
  • Szerző: GG

Súlyos testi sérülést okozó erőszakos támadás miatt az Egyesült Államokban három év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték Szergej Kovaljov korábbi világbajnok orosz profi ökölvívót – számolt be róla MTI.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szergej Kovaljov
Fotó: AFP

A 37 éves sportoló beismerte bűnösségét, és az ügyészséggel kötött vádalku nyomán úszta meg a letöltendő börtönbüntetést – írta beszámolójában a TMZ portál.

Kovaljov egy 2018-as eset miatt került a bíróság elé. A bokszolót a kaliforniai Big Bear Cityben a rendőrség Jamie Frontz amerikai színésznő megverése miatt vette őrizetbe. A modellként is tevékenykedő Frontz elmondása szerint Kovaljov udvarolt neki egy partin, majd miután visszautasította közeledését, Kovaljov követte őt szállodai szobájába, ahol bántalmazta, aminek következtében a színésznő orrtörést, agyrázkódást és nyaksérülést szenvedett.

Kovaljov 2014 és 2019 között három nagy profi szervezetnél – WBA, IBF, WBO – is világbajnok volt félnehézsúlyban, mérlegén 34 győzelem – benne 29 KO -, négy vereség és egy döntetlen szerepel. Eddigi utolsó fellépése tavaly novemberben volt, amikor is vb-címmeccsen a 11. menetben kiütéssel veszített a mexikói Saúl Álvarezzel szemben.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?