KIAJOBB

Ez már háború? Storck és Dzsudzsák összecsap

Teljes a káosz a magyar fociválogatottnál. Bernd Storck szövetségi kapitány ellen már a szurkolók tüntetnek. Több jel utal a német mester és Dzsudzsák Balázs vitájára.
  • Szerző: Ripost

Feröer-szigetek 1-0-s legyőzése sem csillapította le a kedélyeket a fociválogatottnál. A pocsék játék kiverte a drukkerek egy részénél a biztosítékokat, s a „kemény mag” folyamatosan tüntetett. A szokásos rigmusok mellett felcsendült németül az Auf Wiedersehen – azaz viszontlátásra -, ez nem kérdés, Storcknak szólt. Emellett a tömeg Dárdai Pált éltette.

Természetesen ezek a hangok eljutottak a szakemberhez is, aki kifakadt a meccs után.

Ilyet még sosem éltem át. A saját drukkereink ellenünk szurkolnak, ilyen a világon nincs

– fakadt ki Storck.


Információink szerint nem kizárt, hogy a kapitány viszonya teljesen megromlott a keret tagjaival. Különösen Dzsudzsák Balázzsal, aki közismerten jóban van a szurkolók „kemény magjával”.

Felvetül a kérdés: lehet, hogy a csapatkapitány szervezte meg a tüntetést?
Az tény, hogy Dzsudzsák hónapok óta rosszul érzi magát a csapatban. Andorrában magára hagyatottan könnyezett, információnk szerint a Storck által favorizált fiatalokkal nem volt kibékülve. A svájci meccset eltiltás miatt kihagyta, ezután pedig sokat sejtető nyilatkozatot tett a problémákat keresve.


"Most nincs itt az ideje, hogy belemenjek ezekbe a dolgokba, mert több információt adnék ki a meccs előtt, mint kellene"

 

Kemény szavak. Kérdés, valóban viszály van a két kapitány között? S ha igen, ki lesz a nyertes?
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?