SPORT

„Van az életemben egy súlyos teher” – először beszél szerelmükről Nagy László és Sónyák Szilvi

Megtörték végre a csendet. A sztárpár először vallott a kapcsolat alakulásáról. Kiderült az is, hogy valami gyerekkora óta nyomja a modell lelkét.
  • Szerző: Ripost

Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy Nagy László, az ország egyik legismertebb egykori kézilabdázója és Sónyák Szilvi fitneszmodell egymásba szeretett. A párt őszintén meglepte a nagyfokú érdeklődés, sokáig elzárkóztak attól, hogy kapcsolatukról beszéljenek, mondván, ők csak a boldogságukat szeretnék megélni. Most azonban megtörték a csendet és először avatnak be bennünket kapcsolatuk alakulásába egy exkluzív, őszinte beszélgetésben, ahol betekintést nyerhetünk mindennapjaikba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Én nem osztok meg magamról túl sok mindent a magánéletemet illetően, de egy dolog biztos: nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok ebben a szerelemben”

– meséli Nagy László, akit elsősorban sportbéli kimagasló teljesítménye kapcsán ismerhetett meg a nagyközönség, és szeretné, ha a jövőben is inkább sportszakemberként tekintenénk rá. Ám családjuk és az őket szeretők miatt úgy érezték, most az egyszer kivételt tesznek, és Köböl Anita műsorában, a #nofilter – Nők filter nélkül sorozatában megosztják velünk érzéseiket.

Bár egyértelmű számukra, hogy közösen tervezik a jövőt, tudják: még kell dolgozniuk a kapcsolatukon. Szilvi ugyanis korábbi csalódásai miatt hatalmas falat épített maga köré, óvatos és bizalmatlan volt, ám Laci megtalálta a szívéhez az utat, és szisztematikusan „bontja a falat”.

„Van az életemben egy súlyos teher, ami beárnyékolta a gyerekkoromat, talán ez is volt az oka, hogy kialakult bennem a bizalmatlanság. De Laci türelme és szeretete sokat segít nekem”

– árulja el Szilvi.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Sós vendégváró finomságok
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?