SIKK

Lehull a lepel: ezt a bugyit imádják letépni a férfiak

A meztelen női testnél már csak az izgatóbb, ha egy szexi fehérnemû feszül a női testen! De vajon, melyik bugyi jön be a legjobban a férfiaknak.
  • Szerző: Z.B.

A bugyi nem csak szexi, de szükséges is. Vagy mégsem? Belekukkantottunk a pasik agyába, és megtudtuk, milyen típusú fehérnemű izgatja legjobban a fantáziájukat, és melyiktől szabadítanák meg legszívesebben a barátnőiket. Lássuk a toplistát a végéről haladva az aranyérmes bugyiig!

7. Klasszikus forma

A közhiedelemmel ellentétben igenis szeretik a férfiak a sima, letisztult klasszikus formát. Úgy gondolják, ha csinos egy nő, és bejön az alakja egy pasinak, akkor nem kell feleslegesen kipakolni az árut. Mert egy bikini vonalú bugyi is ugyanolyan izgató lehet. Sőt!

6. Francia bugyi

Ez a fazon szintén a visszafogottabb kategóriába tartozik. Takar, de mégis sokat sejtet. Úgy tűnik, az erősebbik nem szeret kicsit a fantáziájára is hagyatkozni, és nem mindent tálcán kapni.

5. Sportos tanga

A vastag gumis stílus kicsit férfias viselet, mégis örülten dögös. Akadnak pasik, akinek nem jön be a csipke és a leheletvékony elegancia. Mondjuk női szemmel nézve, a pamut sokkal kényelmesebb, mint a csipke.

4. Apró, pántos tanga

Majdnem a dobogón végzett a csíktanga, hiszen beelőzte a sportosabb unokatestvért. De mégsem kúszott fel az előkelő harmadik helyre. Ez a fazon szuperül kihangsúlyozza a popsit, és szinte semmit sem takar elöl, így gyorsan feltüzeli a pasikat a látvány.

3. Forrónadrág

Oké, ez nem egy bugyi. De mégis felkerült a listára, mert a férfiak imádják. Úgy vélik, hogy egy kerek popsin feszülő farmer sorttal nehéz versenyezni bármely másik ruhadarabnak.

2. Magas derekú bugyi

Itt nem az alakformálós, nagy gumis mamabugyira kell gondolni, hanem az elegáns, nőies, kifinomult változatra. Lágy csipke takarja az idomokat, és minden hímnek az a vágya, hogy megnézze mit takar.

1. Bugyi nélkül!

Talán meglepő, de a bugyis lista végén egyáltalán nem szerepel a bugyi. Hogy miért? Mert a férfiak a dobogó legfelső fokára helyzeték azt a kegyetlenül izgató helyzetet, amikor a ruha alatt nem lapul fehérnemű.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?