Létrehozva: 2020.06.11.

Divatipari befektetési és növekedési platformot indít a GB & Partners és a Nanushka társtulajdonosa

Divatipari márkák és vállalkozások gyors léptékváltását támogatja a Vanguards, mindezt kreatív integritásuk veszélyeztetése nélkül.   

Szerző RIPOST

 

Gubicza Ágoston, a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. többségi tulajdonosa és Baldaszti Péter, a Nanushka vezérigazgatója a divatipar jövőjét szem előtt tartva, együttes erővel hívták életre a Vanguards elnevezésű, nemzetközi szakembergárdával működő divatipari holding társaságot azzal a céllal, hogy divatipari vállalkozásokat építsen budapesti központtal, de teljesen globális jelenléttel. Baldaszti Péter, a Nanushka vezérigazgatójaForrás: MICHELE YONG/Michele Yong A platform nagyszerűsége és erőssége abban áll, hogy olyan módon valósítja meg a tudásmegosztást, a szinergiák kihasználását és az erőforrásokkal való költséghatékony gazdálkodást, hogy eközben minden résztvevő brand meg tudja őrizni a függetlenségét és integritását. A Vanguards ajánlata egy olyan befektetési és menedzsment-támogatási rendszer, aminek keretében egyszerre és egyenlő hangsúllyal biztosított a részt vevő márkák identitása, függetlensége és növekedése, aminek segítségével a 1-10 millió eurós bevételi szinttől eljuthatnak az akár 50 millió eurós bevételi szintre, vagy magasabbra. 2020 júniusától olyan márkák élvezik már a Vanguards struktúra előnyeit, mint a kortárs magyar divatmárkák a Nanushka és az Aeron, valamint a divatipari kereskedelmi szoftvercég, az Arkiv Group.
Ahogyan Baldaszti Péter fogalmaz, “a Nanushka és a GB & Partners az elmúlt 4 évben végigjárta a növekedési skála összes állomását és szembenézett mindazokkal a kihívásokkal, amelyekkel egy 700,000 eurós árbevételről 30,000,000- euróra növekvő márka szembenézhet a gyors bővülés alatt. A Vanguards-zal egy olyan platformot szeretnénk kiépíteni, amelynek segítségével ez a siker más márkák számára is megvalósíthatóvá válik.”
„Az Eximbank Exportösztönző Magántőkealapjából származó finanszírozással, biztos pénzügyi háttérrel, stratégia alkotással, vállalat- és szervezetépítéssel segítjük a növekedési lehetőséggel rendelkező divatipari vállalkozásokat” – emelte ki Gubicza Ágoston a GB & Partners többségi tulajdonosa, a Nanushka igazgatóságának tagja. A tudásmegosztás, vállalkozói gondolkodásmód, a kreativitás és a fenntarthatóság fókuszban tartása a Vanguards kulcsfontosságú alapértékei, amelyek megvalósulása mind stratégiai, mind pedig operatív szinten is biztosított. A cégcsoport vezetése a legkiválóbb nemzetközi szakemberekből áll, az akvizíciós alelnöki tisztséget Francesco Giannaccari a Gucci és a Tom Ford márkák korábbi COO-ja tölti be, a csoport szintű CFO Jonathan Wood a Tiffany márka EMEA területért felelős pénzügyi igazgatói pozíciójából csatlakozott a társasághoz, a Tiffany előtt pedig 10 éven át a Gucci Group-ban töltött be csúcsvezetői pozíciókat a pénzügyi menedzsmentben.
A divatipari holding tovább fogja erősíteni Budapest egyre jelentősebb szerepét a kreatívipar nemzetközi porondján és hozzá fog járulni a szektor jelentős erősödéséhez, valamint a magyar tehetségek itthon tartásához.

 

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Top 10 csúnya autók, avagy az autótervezés mélypontjai

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

borsonline.hu

Berki Mazsinak keményen beszóltak: „Nem dolgozol! Lusta!”

vg.hu

A vártnál előbb érkezett a felezés a bitcoin piacán: ennek senki sem örülhet

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

hirtv.hu

Vezércikk – Orbán Viktor az Európai Parlament vezetőinek leváltására készül + videó

origo.hu

Kiderült, ki Árpa Attila barátnője

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 20.: a Bika bízzon magában, a Bak nézzen az álarc mögé

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Válságstábot hívtak össze az Ázsia Expressz forgatásán, mindenkit megráztak a történtek

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SIKK

Ezért ne dobd ki megunt kacatjaidat! Rengeteg pénzt kereshetsz

SIKK

Ezek a rúzstrendek hódítanak idén. Te melyiket próbálnád ki?

SIKK

Az ADAM X Atelier luxus branddel startol az idei, 28. Budapest Fashion Week!

SIKK

Stílusos húsvéti szettek kicsiknek-nagyoknak

SIKK

Itt a szerelmesek tesztje! Ilyen egy igazi húsvéti randi

SIKK

Biztos, hogy ma akarsz sütni és mosni? Ezek a legdurvább húsvéti babonák

SIKK

Boruljon zöldbe a ruhatárad is! Ezek a legmenőbb zöld szettek idén tavasszal

SIKK

Titokban megváltozott az Instagram, panaszkodnak a felhasználók