5 éve

Visszatér a '80-as évek kedvenc darabja, szexibb, mint valaha!

A '80-as évek kedvenc fehérnemûje, a szexis body visszatér a divatba: ezúttal azonban nem marad feltétlenül a ruha alatt! Megmutatjuk a legszebb darabokat.

Szerző Ripost

A '80-as években minden nőnek lapult legalább egy csipkés body a szekrényében. Amellett, hogy ez a ruhadarab elképesztően szexi, arra is remek volt, hogy a téli hidegben ne fázzon a nők dereka. Aztán jött a rövid topok divatja, és a bodyk a szekrények aljába kerültek. Ám az idei divat újra visszahozta őket, ráadásul nem is csak télre, és nem csak a ruha alá! Vannak kifejezetten felsőruhaként viselendő bodyk, ám a csipkés darabokból is lehet felsőruha - csak egy elegáns blézer kell hozzá. Az a legjobb bennük, hogy nem gyűrődnek meg deréktájt, így minden olyan nadrághoz és szoknyához felvehetők, amit betűrt inggel, pólóval hordanál. Csak arra vigyázz, hogy a combkivágás széle ne bukkanjon ki a nadrág derekánál, vagyis az alacsonyan szabott csípőnadrágokkal érdemes kicsit óvatosabban bánni.

A virágos body nagyon jól mutathat egy fekete nadrággal, és egy elegáns, fekete blézerrel. Igazi partiviselet!

A merészebb lányok olyan bodyt is választhatnak, ami tényleg csak a legszükségesebbet takarja. Ha nem vagy ennyire bevállalós, akkor ezt a darabot hagyd meg fehérneműnek.

Még egy vicces darab - ha nem mered felsőruhaként hordani, akkor az intim pillanatokat dobhatja fel a vicces minta.

A hófehér, sűrű csipke sokat sejtet, de valójában keveset mutat. Ha egy elegáns blézerrel párosítod, nem kell tartanod az akaratlan villantástól. Épp ellenkezőleg: kifejezetten elegáns lesz az öltözéked.

A vállnál fodros, latinos szabású body már kifejezetten utcai viselet. Pörgős szoknyával az igazi!

A fehér, fodros body fiatalos, mégis szexis darab.

A fekete, csipkés body őrülten szexis, de egy bársonyblézerrel még egy buliban sem leszel benne alulöltözött.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!