SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2023.11.04.

A Nagy Ő: „Rengeteget mérlegeltem” – Jákob Zoltán kitálalt végső döntésének okairól

A Nagy Ő vasárnap este meghozza döntését, ami megváltoztatja két ember életét.

Magyarország 39. leggazdagabb embere sok nehéz és sorsfordító döntés árán jutott el oda, ahol most tart. Mégis úgy érzi, hogy talán az egyik legfontosabb kérdésben kell dűlőre jutnia. A két nő szinte minden értelemben az ellentétei egymásnak. A Ripost most arra kérte a milliárdos üzletembert, hogy vonjon mérleget Betti és Nati között.

Nehéz döntés előtt áll Jákob Zoltán Fotó: Markovics Gábor

Az adások sokat árnyaltak a képen

„Az a furcsa helyzet állt elő, hogy Nati a tűz, Betti pedig a víz, vagy fordítva. Vagyis a választásom a két pólus között hihetetlenül nehéz. Rengeteget mérlegeltem és még több tanácsot hallgattam meg a családtagjaimtól, a barátaimtól és persze Ramónától is. 

Fontos leszögeznem, hogy én is csak akkor láttam a műsor epizódjait, amikor azok a TV2 képernyőjére kerültek, így rengeteg impulzus csak most ért nem csak Betti és Nati, de a többiek esetében is.

Hogy ennek tükrében másképp döntenék-e, vagyis, hogy ők állnának-e előttem az utolsó pillanatokban, ha a felvételek közben látom mi folyt a kastélyéban, amikor nem voltam ott? Talán igen, talán nem… De azt el tudom mondani, hogy most milyen tulajdonságok azok, amik a mérleg egyik, vagy másik serpenyőjében vannak Nati és Betti esetében” - kezdte lapunknak Jákob Zoltán, aki elsőként a két hölgy pozitív mérlegét foglalta össze.

Sok érv szól Nati mellett... (Fotó: TV2)

„Végtelenül szórakoztató és humoros”

„Nati nagyon kellemes meglepetés volt, mint a felvételek alatt, mint pedig visszanézve az adásokat. Fiatal kora ellenére érett és családcentrikus. Ráadásul gyönyörű és én nem is látom őt olyan fiatalnak, mint amilyen valójában. Ő az a lány, aki tudja is viselni a szépségét. Mind emellett végtelenül szórakoztató és humoros is, ami garancia arra, hogy sosem unatkoznék mellette, járjunk bármerre is a világban. A fiatal kora miatt pedig formálható és hiszem, hogy még jobban nyitottá és érdeklődővé tudnám tenni őt. Amit még nagyon szeretek benne, az az ironikus énje. Persze dolgoznia kell még azon, hogy az iróniával se lépjen át bizonyos határokat”- fogalmazta meg pozitív tapasztalatait a 20 éves lányról a körmös király, majd rátért Bettire.

Betti is különleges helyet foglal el a milliárdos szívében Fotó: TV2

„Hatalmas igazságérzettel áldotta meg a sors”

„Betti maga a családcentrikusság és az összetartó család példaképe, ami az első pillanatban kiderült róla. Rengeteget beszélt a lányáról, ami végtelenül szimpatikussá tette számomra. Őt is egy nagyon szép nőnek tartom, ami bizony szintén sokat nyomott a latba a rózsaceremóniák során. Emellett hatalmas igazságérzettel áldotta meg őt a sorsa, amivel bizony sorsközösséget vállalhatok vele. 

Ugyanakkor nagyon határozott és ez bizony egy nagyon fontos erénye

- mondta Bettiről Jákob Zoltán, aki persze a forgatások alatt és persze az adásokat nézve észrevett néhány kevésbé kedvező tulajdonságot is az utolsó Rózsaceremóniáig jutó hölgyekben.

„Az út elején jár...”

„Nati nagyon pimasz és nincs még benne az a fék, ami a tapasztalattal, vagyis az évek múlásával szerez meg az ember.

 Vagyis szinte soha nem tesz lakatot a szájára, pedig az életben nagyon gyakran az a bölcs döntés, ha magunkban tartjuk a mondandónkat és csak némi átgondolás után adjuk ki magunkból. 

Az igaz, hogy érettebb a koránál, de azt nem sikerült megfejtenem, hogy mennyivel. És persze a korkülönbség probléma lehet hiszen ő egészen másképp éli meg és fogadja be az élményeket. Én a koromnál fogva jóval előrébb járok a személyiségfejlődésben, ő pedig e tekintetben az út elején tart. Nati még szeret bulizni, ami a világ legtermészetesebb dolga egy húszéves lány esetében. Viszont én többre tartom az élményekkel teli utazásokat” - összegezte a magyar milliárdos, majd ismét rátért Bettire.

„Ha valamit nem szeretek, az a hangos vita”

„Betti esetében sokat árnyalt a róla kialakított képen az, hogy láttam A Nagy Ő adásait. Innen tudom, hogy ő egy vitában nagyon hamar felemeli a hangját, ami bizony nem annyira jó előjel egy közös élet tekintetében, hiszen ha valamit nem szeretek, akkor az a hangos vita. A másik amit nála tapasztaltam, az a féltékenység egy olyan foka, ami kérdőjeleket ébresztett bennem. Betti a kastélyban szabályosan számon kért, ami csak azért problémás, mert a munkám során negyvenezer nő között mozgok, vagyis elengedhetetlen, hogy a párom maximálisan bízzon bennem. Azt nem tudom, hogy Betti tudna-e ezzel a helyzettel boldogulni. Ha folyton bizonygatnom kell a hűségemet, az fárasztó neki és fárasztó nekem is” - avatta be lapunkat a döntés előtti gondolataiba Jákob Zoli.

Hogy végül a magyar milliárdos megtalálja-e a szerelmet és ha igen, melyik hölgy oldalán, az kiderül vasárnap este a TV2 képernyőjén, közvetlenül a Tények után és Sztárban Sztár leszek! előtt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

5 szuper, gyerekbarát strand belföldön

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

magyarnemzet.hu

„Menjetek ti Ukrajnába, és szolgáljatok ti!” – káosz az ukrán konzulátuson

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

hirtv.hu

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. április 28.: a Halak szerelmes, a Mérleg jókedvű

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Így emlékszik vissza Bebe a Picasso Branch-ra

SHOWBIZ

Mindent rögzített a kamera! Óriási pofont adott Ördög Nóra a Zsákbamacska műsorvezetőjének

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét