SHOWBIZ

Szerző Buster

Létrehozva: 2023.10.24.

Fordulat A Nagy Ő-ben! Jákob Zoli elhidegült a nagy esélyestől

A nézők és tulajdonképpen a lányok is Erikát tartják a milliárdos szívéért folyó küzdelem legnagyobb esélyesének. Ez most változni fog, nem is kicsit…

A Nagy Ő keddi adása eddig sosem látott izgalmakat tartogat, hiszen szinte titkosszolgálati módszerekkel tesztelik majd a lányokat, akikről így, ha akarják, ha nem, lehull a lepel, vagyis lelepleződnek a valódi érzéseik és gondolataik. Az úgynevezett szerelemlabor eredményei valakiket jó színben tüntetnek majd fel Jákob Zoltán előtt, de bőven akadnak olyan hölgyek is, akik bizony csalódást okoznak majd, mert sem a szemük, sem a szájuk, sem pedig a testük nem mond igazat.

A Nagy Ő
Jákob Zoltánnak szakértők segítenek a választásban (Fotó: TV2)

Erika már utalt rá, hogy...

Jákob Zoltán nem titkolja, hogy Erika eredményeire a legkíváncsibb, hiszen neki szavazott először bizalmat az első rózsaceremónián, amikor átadta neki a „hazatérés kulcsát”. Ez a gesztus egy privát randit ért a nyelvtanárnő számára, ahol bizony nagyon hamar szóba kerültek a hálószobai szerepjátékok. A téma éppen a nem szokványos mivolta okán arra engedett következtetni, hogy a szendének tűnő szőkésbarna szépségtől nem állnak távol a kicsit extrémebb ágyjelenetek. A milliárdos üzemember nem is tudott eligazodni Erikán, ezért kérte most a szakembert, hogy különös gondossággal vizslassa a műszereit, amikor ő került sorra.

A Nagy Ő
Erika imádja a pénzt és Zolit is (Fotó: TV2)

Első kőrben még jól szerepelt

„Nagyon koncentráljon a műszered! Ő egyszerre egy visszafogott, szemérmes, szűzlány, ugyanakkor egy vad, nagyon nagy szexuális kisugárzással rendelkező, igazi macska.”

Ezt a kettőt én nem tudom összerakni egybe

– kezdte Zoli, amikor az említett hölgy vetette alá magát a titkosszolgálati eszköztárral lefolytatott vizsgálatnak. Erika egyébként két nagyon fontos kérdésben is őszintének bizonyult. Vagyis beismerte, hogy nagyon fontos számára a pénz, illetve kiugró eredményt mutatott a műszer, amikor a nagy ő fényképe villant fel a monitoron.


Nem igénylem, hogy bármit visszakapjak...”

Ezután azonban egy újabb szakember érkezett, aki hőkamerás felvételeket készített Zoliról és a hozzá egyesével érkező hölgyekről. A készülék azt vizsgálta, hogy a felek hogyan reagálnak egymás intim közelségére. Erika ezen a teszten alaposan elhasalt, de ezt ő is érezte. „A hangulatot fel kellett volna forrósítani, de ehelyett elég fagyossá vált. Azt láttam, hogy ő sem szabadult fel a társaságomban és nekem sem sikerült” – vallotta be a TV2 kamerájának Erika, aki egyébként egy igen különös párbeszédet folytatott le Magyarország 39. leggazdagabb emberével a hőkamerás vizsgálat alatt. „Van még egy dolog, amit nem tisztáztunk a szerepjátékokkal kapcsolatban. Utaltam arra, hogy az olyan férfiak, mint te, akik vezető pozícióban vannak, szeretik, ha más szituációban inkább alárendeltek” – jött elő a farbával Erika, aki biztosan nem a kapott válaszra számított. 

Én nem parancsolgatok senkinek.

 Nekem kollégáim vannak, nem dolgozóim és én mindent megbeszélek velük. Így nem igénylem, azt, hogy bármit visszakapjak…” – lombozta le beszélgetőpartnerét Jákob Zoli, aki lapunknak felidézte a történteket.

A Nagy Ő
Hiába a "lázmérés" a hangulat nem forrósodott fel (Fotó: TV2)

Pontosan tudom, mire utalt”

„Az a helyzet, hogy Erika esetében már azon a bizonyos randin is sejtettem, hogy kicsit mást tartunk izgalmasnak a négy fal között, ha nem írtam nagyon körbe. Aztán a vizsgálat során egyértelművé vált, hogy berakott engem egy skatulyába, vagyis sztereotípiák alapján ítélt meg engem. Nem hibáztatom érte, hiszen pontosan tudom, mire utalt a szavaival, de én nagyon nem olyan vagyok, mint azok a vezetők, akiket említett. Ez volt az oka annak, hogy a hőkamera fagypontot mutatott nálam és nála is” – nevetett a milliárdos.


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez már maffia: megmérgezték a brüsszeli korrupciós botrány nyomozóit

origo.hu

Itt a vége: hamarosan megbuktathatják Zelenszkijt - már tudni, hogyan

borsonline.hu

Romokban az énekesnő házassága: férje egy kolléganőjével csalta meg

vg.hu

A Kreml nekiment Orbán Viktornak – üzentek a magyar kormányfőnek

ripost.hu

Itt a márciusi horoszkóp: változásokat ígér a tavasz

mandiner.hu

Magyarország megszállásáról értekeztek Ukrajnában (VIDEÓ)

origo.hu

Kulcsár Edina tovább magyarázkodik a negyedik terhessége miatt

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. március 2-3.: Meglepő napok várnak rád

bama.hu

Világszenzáció: pécsi kesztyűt húznak a Dűne 2-ben is

ripost.hu

Ide és eddig kell befizetni 2024-ben a gépjárműadót: mutatjuk a legfontosabb változásokat!

vg.hu

Hírlevelünk megkönnyíti a befektetői döntéshozatalt, gyorsjelentést nyújt az amerikai, európai és kínai piacokról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Íme a magyar Elvis Presley: „Nem vagyok imitátor, én énekes vagyok”

SHOWBIZ

Szócsata tört ki a TV2 stúdiójában

SHOWBIZ

"Aznap elindult valami" – mi lehet Jákob Zoli és Erdélyi Mónika közt?

SZTÁR

Most jött a hír, elhunyt a népszerű magyar színész

SHOWBIZ

Szellemgyógyító segíti Molnár Anikót: „Napi szinten küzdöttem pánikrohamokkal”

SHOWBIZ

Kőgazdag Metta zárta rövidre Herceg Csaba és Aurél vitáját

SHOWBIZ

Fentről segítették Rúzsa Magdit – hite lendítette át a mélyponton

SHOWBIZ

"Megtanítanak arra, hogy a valós világot jobban lásd" - hármas ikreiről vallott Rúzsa Magdi