1 hónapja

Mellbevágó: egymásba karolva zuhant ki a hatodikról a színész és felesége

Rejtélyes körülmények között vesztette életét a házaspár.

A rendőrök egy hatodik emeleti lakásból kizuhant házaspár rejtélyes halálának ügyében indított nyomozást. Elsősorban azt vizsgálják, vannak-e dulakodásra utaló jelek a házukban.

A 35 éves Florind Belliu albán színészt és feleségét, a 28 éves Ornela Shehit a New York-i Bronxban található Cruger Avenue udvarán találták meg. A körülbelül tíz perc alatt kiérkező mentősök, mindkettőjüket halottnak nyilvánították.

A holttesteket barátok és szomszédok azonosították. A szemtanúk arról számoltak be, hogy: Florind és Ornela két kisfia, akik 2 és 6 évesek, az esés utáni pillanatokban anyjukért kiáltottak.

A jelentések szerint a lakásban nem találtak búcsúlevelet. Több szomszéd is dühös emberként írták le Florind Belliut, aki magának való volt. A rendőrségi információk szerint mentális problémával küzdött.

– Voltak olyan jelek a lakásban, amik arra utalnak, hogy nem volt minden rendben, mintha nem csak úgy eldöntötték volna, hogy otthagyják a gyerekeiket és leugranak – árulta el a rendőrség szóvivője a Mirrornak.

A tragédia idején a közelben egy építkezés folyt. Az egyik munkás felidézte, mit hallottak a kávészünetben az egyik kollégájával. Azt mondta, hogy hatalmas robajra lettek figyelmesek, mintha egy nagy acéldarab a földhöz csapódott volna. Aztán egy gyereket hallottak, aki azt kiabálta: „Mama, mama!”

– Átnézett a kapun és ott meglátta a két holttestet – tette hozzá.

Az egyik szomszéd szerint Florind Belliu az eset napján ünnepelte a születésnapját - írta a Bors.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!