RIPOSTER

Újabb részlet szivárgott ki az M3-ason történt gázolásról

A fiatal sofőr sorsáról derült ki egy új információ, eljárás indult a 20 éves férfi ellen, miután elhajtott a baleset helyszínéről.
  • Szerző: Ripost

A Blikk úgy tudja, hogy nem kerül előzetes letartóztatásba az a fiatalember, aki az M3-as autópályán elgázolt egy fiatal lányt a január másodikára virradó hajnalban.

A fiatal nő a Tankcsapda rajongója volt, a koncertjükről tartott hazafelé barátjával, de az úton összevesztek, a fiatal nő egy hirtelen jött ötlettől vezérelve – miután a férfi megállt, hogy megbeszéljék a problémájukat – magához vette a kocsikulcsot, kiszállt az autóból, amit egyetlen mozdulattal be is zárt.

Majd a lányt elütötte egy épp arra autózó fiatalember, a 20 éves, gyömrői Martin, aki pánikba esett és továbbhajtott, a rendőrök otthon fogták el. Az elgázolt lány édesanyja megbocsátott a gázolónak, aki rosszkor volt rossz helyen. A nő testét egyébként a Tankcsapda szintén hazafelé tartó gitárosa vette észre, a lány mellett volt az utolsó pillanataiban.

A lap szerint a gázoló fiatalember nem került előzetesbe, nem látták indokoltnak, hogy a tárgyalásig bármilyen kényszerintézkedést alkalmazzanak a szerencsétlen baleset résztvevője ellen. Ellene egyébként segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?