RIPOSTER

Újabb életveszélyes hely a fővárosban! Vakolat omlott egy férfira

Ez már a harmadik eset volt két hét alatt! A mentők vitték el a sérültet.
  • Szerző: Ripost

Lezárták a belváros egy részét, miután ezúttal az V. kerületben, a Hold utcában zuhant le a vakolat egy házról. Ez már a harmadik eset volt mindössze két hét alatt, mint arról a %% is beszámolt korábban, első alkalommal a Jászai Mari térnél esett le egy stukkó a sarkon álló házról, majdnem leterítve a helyszínen lévő hittérítőket, majd a Wesselényi utcában hullottak a cserepek.

Ezúttal  a vakolat nemcsak két parkoló autót rongált meg, hanem egy embert is megsebzett. "Egy negyven év körüli férfit szállítottak a mentők kórházba, szerencsére csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A jobb oldalát érte a vakolat, az arcán, a nyakán és testének jobb oldalán keletkeztek horzsolások és zúzódások" - tájékoztatta a %%-ot Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

A ház alján üzemelő étterem egyik munkatársa lapunknak azt mesélte, hárman sétáltak ott éppen.

"Csak a nagy sikítást, majd csattanást hallottam,

és láttam, hogy elugrottak az emberek. Belegondoltam, hogy délelőtt éppen ott beszélgettem a szüleimmel, ahol történt a dolog" - mesélt a lány, még mindig a történtek hatása alatt állva.

A Hold utca 15. egyébként pont bekerült a Budapest 100 programba, a szecessziós bérház ugyanis éppen 100 éves. Szerettük volna megkérdezni a történtekről a ház közös képviselőjét is, ő azonban elérhetetlennek bizonyult.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?