Létrehozva: 2017.06.19.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a hétfői nap leg­fon­to­sabb hírei

Nincs sok idõd, de kí­ván­csi vagy a nap leg­fon­to­sabb tör­té­né­se­ire? Össze­szed­tük egyet­len cikk­ben, mi tör­tént itt­hon és a vi­lág­ban, a TV2 Té­nyek se­gít­sé­gé­vel.

Szerző RIPOST

FORRÓ AUTÓBAN HAGYTA A CSECSEMÕJÉT

Óriási felelőtlenség! A tűző napon, a forró autóban hagyta egyhónapos gyerekét egy édesanya Budapesten az egyik bevásárlóközpont parkolójában. A csecsemő a forróságtól annyira rosszul lett, hogy kórházba kellett vinni, mert kiszáradt. Sokan nincsenek tisztában vele, de ha kint 30 fok a levegő hőmérséklete, akkor az álló autóban 8 perc alatt több mint 40 fok lesz. 15 perc múlva pedig már a 45 fokot is meghaladhatja, ami már egy felnőtt számára is életveszélyes. Pár nappal ezelőtt egy másik édesanya hagyta a kocsiban Fóton a 2 éves gyerekét, mert az éppen aludt.

12 ÉVES LÁNYÁT EJTETTE TEHERBE

Saját, 12 éves lányát ejtette teherbe egy tápiószőlősi férfi a vád szerint. A férfi elküldte a boltba a fiát, erre az időre maradt egyedül a lányával, akit lefogott és szexre kényszerített. Az erőszak csak később derült ki, amikor már a lány anyjának is feltűnt, hogy a gyermekük terhes. A férfi tagadja a bűncselekményt, a bíróság nem jogerősen 9 évre ítélte.

DUGÓK, FELHÁBORODOTT, IDEGES AUTÓSOK

Botrányos a budapesti közlekedés az autósok és a gyalogosok szerint is. A nyári szünet kezdetével az útfelújítások is megkezdődtek. Dugóban araszolnak az autósok, de még a villamospótló buszok is, mert a Nagykörúton nincs buszsáv. Augusztus közepéig nem is várható a közlekedésben javulás.

ÖSSZEVERTE A RABTÁRSÁT A BÖRTÖNBEN

Összeverte rabtársát egy rablásért elítélt férfi Márianosztrán. A megvert rab elesett és életveszélyes koponyasérülései lettek. A verekedő férfi augusztusban szabadult volna a börtönből, most azonban vélhetően a rácsok mögött marad. A megvert férfit kórházba vitték, állapota stabil, már kihallgatta őt a rendőrség.

VÁRANDÓS NÕ HALT MEG A BALESETBEN

Egy várandós asszony, a férje és az egyik kislányuk, vagyis majdnem egy egész család halt meg egy brutális autóbalesetben Mezőfalva és Nagyvenyim között, Fejér megyében. A vétkes sofőr előzésbe kezdett, azonban szemből jött egy busz, ezért visszatért a saját sávjába, ahol neki ütközött egy autónak, amit a terhes nő vezetett. A balesetet okozó autóst 4 évre ítélték nem jogerősen. A meghalt nő édesanyja felháborodott az ítéleten, kétségbeesve adott interjút a Tényeknek.

NYÁRON KÖNNYEBB MEGFÁZNI, MINT TÉLEN

Sokkal könnyebb megfázni nyáron, mint télen az orvosok szerint. Egyre többen mennek orvoshoz lázzal, fejfájással, torokfájással, köhögéssel. Míg télen rétegesen öltözünk a hideg miatt, a megfázáshoz nem csupán a zimankó vezet, hanem elsősorban a vírusok és a baktériumok. Azok pedig nyáron sokkal jobban érzik magukat, sokkal gyorsabban szaporodnak.

HATAN ERÕSZAKOLTÁK MEG A TINÉDZSERT

Bedrogoztak, majd hatan megerőszakoltak egy tinédzser lányt a borsodi Kesznyétenben. A nagymama szerint az unokája sokat járt össze a támadóival, akik az elkábult lányt egy romos házba vitték, majd ott megverték és megerőszakolták. A család azt nem érti, hogyan vihették az ájult lányt több utcán keresztül úgy, hogy az senkinek nem tűnt fel.

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hazakerülhet Suhajda Szilárd holtteste a Mount Everestről

origo.hu

20+1: amikor a Simpson család előre látta a jövőt!

borsonline.hu

„Mindent elvesztettem, ő volt a társam” – félrediagnosztizálták a 28 éves, a 3 gyermekes édesanyát, belehalt

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

hirtv.hu

Kuleba bevitte a kegyelemdöfést az elmenekült hadköteles férfiaknak + videó

origo.hu

Kocsis Máté: Nem az a lényeg, hogy Magyar Péter mit mond, hanem az, hogy a mögötte állóknak mi a céljuk

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-