RIPOSTER

Nem hiszed el, mi derült ki a sikkasztó nyírségi postásról!

Tavaly az áramszolgáltató csekkjeivel, idén januárban a nyugdíjbiztosító levelével, most pedig a nyírcsaholyiak pénzével lépett le a kétgyermekes kézbesítő. Családját hátrahagyta, és elmenekült. Sikkasztás miatt körözi a rendőrség.
  • Szerző: Ripost

Nem lepődtek meg a paposiak, amikor kiderült, hogy a köztük élő Kristály Gyula, aki több településen is helyettesítő postásként dolgozott, lelépett a nyírcsaholyiak családi pótlékával. A férfira már tavaly panaszkodtak, akkor a rábízott három utcába nem kézbesítette az áramszolgáltató csekkjeit, így az ott lakók be sem tudták fizetni azokat.

„Idén aztán három másik utcában helyettesített itt Paposon. Mi sem kaptunk csekket, ráadásul a Nyugdíjintézet papírját sem kézbesítette: ez tartalmazza a tavalyi elszámolást, és azt, hogy idén mire számíthatunk” – mesélte a -nak Juhász Miklósné, aki szerda reggel hallotta: akadnak, akik náluk is rosszabbul jártak. „Azt beszélik, hogy lelépett a rá bízott pénzzel tegnap Nyírcsaholyban” – mondja.

Egy másik asszony arról számolt be lapunknak, hogy reggel találkozott ugyan Gyula feleségével a boltban, ám semmi szokatlant nem vett észre rajta.

A %% csütörtöki lapszámából az is kiderül, hová tűnhetett Gyula, illetve felesége mellett még kiket hagyott hátra!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?