Létrehozva: 2021.07.09.

Üzenet a nyugati LMBTQ-lobbitól: Átváltoztatjuk a gyermekeiteket – videó

Július 1-jén egy San Franciscó-i melegkórus tagjai úgy döntöttek, hogy megmutatják a „homofób„ közösségnek, hogy velük nem érdemes szórakozni: dalban üzenték a világnak, hogy ha a bárki azt hiszi, hogy a meleglobbi a gyermekekre pályázik, akkor igaza van.

Egy San Franciscó-i melegkórus különös módszert választott az idei Pride megünneplésére: dalt írt arról, hogy hogyan fogják átformálni a hagyományos neveltetésben részesülő gyermekek gondolkodásmódját - írta a Mandiner.

We convert your children„ („Átváltoztatjuk a gyermekedet”) című daluk (amely a YouTube-on „Üzenet a meleg közösségtől„ címmel elérhető) a következő strófával indul:

You think that we'll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you're correct / We'll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.”

Magyarul:

Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem – ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.„

A videóra a The American Conservative című hírportál hívta fel a figyelmet.

A cikk szerzője, Rod Dreher nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i melegek egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a melegekkel szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – el is távolították azt az online felületekről.

Dreher kitér arra is, hogy az „átváltoztatással” a szerzők a gyermekek gondolkodásának átváltoztatását akarják elérni, hogy gyermekeink „toleránsak és méltányosak„ legyenek.

Ettől függetlenül – és ezt maga Dreher is így véli –

a videó puszta léte is igazolja, hogy a magyar jogalkotó miért lépett jót, amikor távolította az LMBT-propagandát a gyermekektől.

A videó a Pride-hónap „tiszteletére” készült, felhívva a figyelmet arra, hogy bár az LMBT-lobbi jelentős előrehaladást könyvelhet el magának, még van hová fejlődni.

Magyarországon egyre intenzívebb kampányt folytatnak az LMBTQ-szervezetek, amelyek nyíltan és erőszakosan terjesztik a homoszexuális propagandát már a gyerekeknek is. Összeállításunkból kiderül, hogy az amerikai spekuláns, Soros György hálózata finanszírozza azokat az álcivil NGO-kat, amelyek meglehetősen sunyi módon próbálják befolyásolni a gyerekeket, egészen fiatalon, már az óvodás kortól.

Az elmúlt években érzékelhetően támadásba lendült a gyakran Sorosék által finanszírozott LMBTQ-lobbi, a szokásos provokatív fővárosi felvonulásaikat újabban már vidéki városokban is megrendezik, célba vették a gyermekeket, a szivárványos jelképeikkel egyre több helyen tűnnek fel az utcákon, sőt gyakran a legszentebb jelképeken gúnyolódnak. Számos reklámban és internetes tartalmakban, filmsorozatokban is feltűnik a homoszexuális „érzékenyítő„ propaganda, gyermekek számára. A Soros-birodalom több olyan szervezetet is támogat Magyarországon, amelyek nyílt, agresszív LMBTQ-propagandát folytatnak. Ilyen a Labrisz Leszbikus Egyesület, a Háttér Társaság, a Budapest Pride, a Transzvanilla Transznemű Egyesület, a Magyar LMBTQ Szövetség és a Patent Egyesület. A pénzügyi kimutatások szerint a felsorolt álcivil szervezetekbe évente összesen több tízmillió forintot pumpál a Soros-hálózat. A Labrisz 2019-ben 11 milliót, a Háttér Társaság 25 milliót, a Budapest Pride 6 millió forintot kapott a Nyílt Társadalom alapítványtól, illetve más Soros-féle NGO-tól.
Forrás: Origo

A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket, az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés – minderről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt Belgrádban.

Az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat beengedjük az iskolákba és az óvodákba – mondta a magyar miniszterelnök Belgrádban. Orbán Viktor úgy értékelt: hasznos vita volt, az álláspontok teljesen letisztultak. Minden világos és érthető: az Európai Parlament és az Európai Bizottság azt akarja, hogy az LMBTQ-aktivistákat és szervezeteket beengedjük az iskolákba és az óvodákba - mondta.
Magyarország ezt nem akarja – szögezte le. A vita arról szól, ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket. Az európai alapszerződések szerint ez nyilvánvalóan a magyarok, vagyis nemzeti hatáskörbe tartozó kérdés.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Gyönyörű lányok a Magyarország szépén - nézzen képeket a válogatóról!

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

mandiner.hu

Havas Henrik nagyot ment: „Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana”

ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

vg.hu

Az orosz-ukrán háború 793. napja – az orosz győzelem kulcsa: Csasziv Jar

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Újabb bizonyítékok Bajnaiék és Magyar Péter szövetségére

POLITIK

TikTok-iszlamisták radikalizálják a fiatalokat. Kalifátust akarnak létrehozni

POLITIK

Egymásra licitálnak Európában a háborúpárti politikusok, Brüsszel a tűzzel játszik

POLITIK

A Gyurcsány-Bajnai-korszakért rajong Magyar Péter tanácsadója

POLITIK

Hídpénz-botrány: Súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

POLITIK

Amerikai egyetemeket foglalnak el a palesztinpárti tüntetők

POLITIK

Nagy hatótávolságú rakétákat kap Ukrajna