POLITIK

Tv2 Tények - Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
címkék:
  • Szerző: Ripost

RENDÕR HALT MEG A TRAGÉDIÁBAN

Két kamion és egy rendőröket szállító busz szenvedett balesetet az M5-ös autópályán, Kecskemétnél. A busz sofőrje és egy rendőr azonnal meghalt, többen pedig súlyosan megsérültek. A szemtanúk szerint pillanatok alatt történt a baleset. Egy sofőr nyilatkozott a Tényeknek, azt mondta, ő is épphogy meg tudott állni.

MÉGSEM FENYEGETÕZÖTT A ROBBANTÓ?

Elképzelhető, hogy nem a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi írt fenyegető levelet a Belügyminisztériumnak. Ügyvédje a Blikknek azt mondta, feltehetően valaki más is hozzáfért P. László számítógépéhez. A férfi levelében azt írta, egy millió eurót kér azért cserébe, hogy többet ne robbantson. A levél körül egyre több a kérdés, ugyanis szerepel benne egy olyan szó is, amit P. László sosem használ.

LOPOTT BUSSZAL RÉSZEGEN DAGONYÁZOTT

Buszt lopott részegen egy férfi Pusztavámoson, egy kerítéssel körbevett udvarról vitte el a járművet. A buszt 4 kilométerrel odébb, egy erdőben találták meg erdészek. A férfi egy udvarra mászott be, ott beindította a buszt, majd áthajtott vele a kerítésen. Nem jutott messzire, mert elakadt a busszal az erdőben - számolt be az esetről a Tények.

POTENCIANÖVELÕT VETT A GYILKOS

Elvágták a nyakát, és megszurkáltak egy nyugdíjas tanárnőt Bocskaikertben, Hajdú-Bihar megyében. Az idős asszony azonnal meghalt. A gyilkossággal vádolt nő, azonnal elment potencianövelőt venni, amint végzett a nénivel. A brutális gyilkosság három éve nyáron történt. Az elítélt egykori gondozónő most, az utolsó szó jogán olyan sokat beszélt, hogy az ügyben nem tudtak végső ítéletet hozni.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?