NÍNÓ

Újabb testneveléstanárt vádoltak meg pedofíliával!

Egy 13 éves lány számolt be arról otthon, hogy tanára milyen üzenetekkel bombázza.
  • Szerző: Ripost

Újabb tanárra vetült rá a pedofília árnyéka. Ezúttal egy vidéki iskola testnevelőjére érkezett panasz egyik 13 éves tanítványa édesanyjától.

A kislány januárban szólt szüleinek az esetről, akkor már hetek óta zajlottak az események. A szeptemberi évkezdésekor új testnevelőtanárt kaptak, aki a kislány állítása szerint egyre jobban a közelébe férkőzött. Leveleztek, sms-eket váltottak, a férfi többször hazaszállította autójával.

A lány szerencsére minden üzenetet elmentett, azt is, amit utoljára kapott. Ez már annyira merész volt, és annyira megriasztotta a gyermeket, hogy édesanyjához fordult.

Azt gondolhatná az ember, hogy az események innen már beindultak, de ez korántsem így volt. Az asszony telefonon

számonkérte a fiatal tanárt, aki azt kérte tőle, ne szóljon senkinek.

Az anya azonban azonnal értesítette az osztályfőnököt és az igazgatót. Ennek ellenére minden változatlan maradt, az iskolában nem hittek a lánynak, aki januári vallomásától egészen áprilisig még ugyanahhoz a testnevelő tanárhoz járt órára... Mindezt úgy, hogy az édesanyja által tett hivatalos rendőrségi feljelentés papírján is januári pecsét van.

Végül az édesanya orvosa vette kézbe a dolgokat és segített abban, hogy a lány egy másik iskolába kerüljön át - addig is, amíg tart a nyomozás az ügyben és megállapítást nyer, hogy kinek volt igaza, és történt-e gyermekmolesztálás vagy sem.

A Soproni Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Igazságügyi pszichológus szakértőt is kirendeltek, így időbe telik, míg lezárul az ügy.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?