NÍNÓ

Újabb testneveléstanárt vádoltak meg pedofíliával!

Egy 13 éves lány számolt be arról otthon, hogy tanára milyen üzenetekkel bombázza.
  • Szerző: Ripost

Újabb tanárra vetült rá a pedofília árnyéka. Ezúttal egy vidéki iskola testnevelőjére érkezett panasz egyik 13 éves tanítványa édesanyjától.

A kislány januárban szólt szüleinek az esetről, akkor már hetek óta zajlottak az események. A szeptemberi évkezdésekor új testnevelőtanárt kaptak, aki a kislány állítása szerint egyre jobban a közelébe férkőzött. Leveleztek, sms-eket váltottak, a férfi többször hazaszállította autójával.

A lány szerencsére minden üzenetet elmentett, azt is, amit utoljára kapott. Ez már annyira merész volt, és annyira megriasztotta a gyermeket, hogy édesanyjához fordult.

Azt gondolhatná az ember, hogy az események innen már beindultak, de ez korántsem így volt. Az asszony telefonon

számonkérte a fiatal tanárt, aki azt kérte tőle, ne szóljon senkinek.

Az anya azonban azonnal értesítette az osztályfőnököt és az igazgatót. Ennek ellenére minden változatlan maradt, az iskolában nem hittek a lánynak, aki januári vallomásától egészen áprilisig még ugyanahhoz a testnevelő tanárhoz járt órára... Mindezt úgy, hogy az édesanyja által tett hivatalos rendőrségi feljelentés papírján is januári pecsét van.

Végül az édesanya orvosa vette kézbe a dolgokat és segített abban, hogy a lány egy másik iskolába kerüljön át - addig is, amíg tart a nyomozás az ügyben és megállapítást nyer, hogy kinek volt igaza, és történt-e gyermekmolesztálás vagy sem.

A Soproni Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Igazságügyi pszichológus szakértőt is kirendeltek, így időbe telik, míg lezárul az ügy.