NÍNÓ

Aggasztó híreket közölt a család az SMA-s Noel állapotáról

A kis Noel szüleinek elmúlt napjai aggodalommal teltek, az SMA-s gyermek szaturációja ingadozott. Orvoshoz siettek vele.
címkék:
  • Szerző: ripost

Rossz híreket közölt a család az SMA-s Noel állapotáról. A kisfiú az elmúlt napokban rosszul lett, hétfő reggelre nagyon megtelt váladékkal és a szaturációja is ingadozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szülei a háziorvoshoz siettek vele, aki kivizsgálta a kisfiút.

noel

Aggasztó híreket közöltek az SMA-s Noel szülei
Fotó: Facebook

„Az orvos közölte a diagnózist, hogy bizony Noel jobb tüdeje nagyon zörög – ez sajnos sok váladékot és kezdődő jobb oldali tüdőgyulladás gyanúját jelzi. Sajnos egy fránya vírus sok gyermeket megbetegített már, most Noelt is. Ugyan megúsztuk a kórházi kezelést, de óvva intett a doktor néni, ha egy kisebb romlást észlelünk kórházba kell menni! Tegnap félve mentünk vissza ellenőrzésre, mert ugyan a láz elmúlt és a szaturáció is jobb volt, de Noel hangosan vette a levegőt. Fellélegezhettünk, javult Noel állapota, és a furcsa hang a váladék felszakadását jelzi” – fogalmazott Noel édesanyja a Facebook-bejegyzésében.

Az anyuka jó hírt is közölt: Noel óriási boldogságot és büszkeséget okozott a szüleinek, mert elkezdett rágni! Erről egy videót is megosztott.

„Ugyan az alma még kifogott rajta, ahogy a videón is látható, de egy negyed körtével már elbánt. Nekünk ez hatalmas előrelépés! Mindent pépesítenünk kell és az, hogy nem használta rágásra a fogacskáit, sajnos nem tett jót a fogak épségének sem. Noel az utóbbi időben nem sokat eszik, a nyolc meglévő fogacska mellé júniustól öt újabbal gazdagodott, és ez megviselte úgy az étvágyát, mint a súlyát is. Remélem, lassan túl leszünk ezen is, és felcsúszik pár kiló is. Köszönöm, hogy velünk vagytok, köszönöm a sok érdeklődést. Igyekszem időben válaszolni mindenkinek, de sokszor nem jut idő az ilyesmire.”

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?