NÍNÓ

Kétségbeesett lánya segítséget kér: többen is látták Budaörsön a fél éve eltűnt Piroskát

Sosem adta fel lánya januárban eltűnt édesanyja keresését. Most a budaörsiek segítségét kéri, Piroskát ugyanis ott látták többen.
  • Szerző: Ripost

Lapunk is többször beszámolt már róla, hogy január közepén nyoma veszett Szilágyi Piroskának. A nőt két lánya is kétségbeesetten keresi azóta is, ám eddig semmi sem vezetett eredményre. Most azonban felcsillant a remény az eltűnt Piroska ügyében: a hét elején több budaörsi is jelezte, hogy városukban volt az asszony.

az eltűnt Piroska

Lánya január óta kétségbeesetten keresi Piroskát Fotó: police.hu

„Kaptam infót, a budaörsi lakótelepen látták Anyukámat (Szilágyi Piroska), akit január óta keresek! Tegnap három üzletben is megerősítették fényképről, hogy látták őt! A rendőrségnek szóltam, nagyon segítőkész csapat van nálatok! Este azonnal indultak keresni” – írta az eltűnt Piroska lánya Facebook oldalán. Szinte elképzelhetetlen, mit él át a nő, aki most hónapok után bizonyosságot szerzett arról, hogy él édesanyja.

„Szerintem Édesanyám egy olyan valakinél van, aki talán nem is tud róla, hogy keresik anyut. Én most azt szeretném üzenni Anyunak, hogy legalább életjelet adjon magáról! – mondta lapunknak korábban Piroska lánya, hozzátéve, hogy édesanyját egy korábbi, lakótársaival való összetűzés miatt gyámság alá akarták helyezni a hatóságok, az asszony talán ez elől menekült el.

Aki a nő tartózkodási helyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, bejelentést tehet a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?