NÍNÓ

Így teríti be a bekötőutat a szemét – elképesztő fotó

Hiába a rengeteg feljelentés, még mindig nagyon sokan dobják ki, majd hagyják ott a szemetüket félreeső utakon. Elképesztő fotót készített egy fiatalember Vác elején a duna Dráva Cementgyárral szemben, ahol az út két oldalán több méteren keresztül áll a szemét, láthatóan akár többen is ezt a helyet használják a saját szemétlerakójukként. Még megdöbbentőbb, hogy a szennyezés mindennapos. Akadt, aki próbált tenni ellene – de aztán ő is feladta...
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Mi nagyon sokszor értünk tetten ezen a Vác-Cselőtei szakaszon szemetelőket, akik komoly mennyiségeket próbáltak az autójukból kipakolni. Az első négyet, ötöt még mindenféle retorzió nélkül elengedtük, hátha hírét viszik az esetnek, később a sorban utánuk következőket feljelentettük a rendőrségen! Egyik ember sem volt rossz anyagi helyzetben, sőt! Fénykép készült az eseményekről, el is ismerték, hogy hibáztak, és ment az anyag a rendőrségre. Mára abbahagytuk, ugyanis minden esetben hulladékelhagyás címen megszüntették az eljárást” – írja egy belefáradt szemétkommandós.

Fotó: Sátek Dávid/ Facebook

Úgy tűnik, az sem megoldás már, ha a szemét között fellelhető valaki neve, vagy bármilyen személyes adata, ilyenkor ugyanis még mindig hivatkozhat arra az illető, hogy ő csak kitette a szemetét a háza elé, nem tudja, mi történt vele. Megoldás tehát továbbra sincs, a szemét viszont ellep minket.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?