NÍNÓ

Gyerekekre lövöldözhettek Huszton, kivonult a rendőrség

A gyermek szülei nem tettek feljelentést. Az esetet könnyû testi sérülésként jegyezték fel, a rendőrség nem találta meg a golyót.
  • Szerző: RIPOST

Május 1-jén, a késő esti órákban jelent meg a hír a Facebookon, miszerint Huszton egy ismeretlen személy gyerekekre lövöldözött.  Az esetről Elena Zibina számolt be.

Az Ivan Franko városrészben gyerekre lőttek egy ismeretlen eredetű fegyverből. Legyetek óvatosak! Vigyázzatok a gyerekekre, az elkövető 50 méter távolságból lőtt. Jól láthatta, hogy egy gyerek a célpont, aki épp futballozni sietett. Amikor észrevette, hogy látják, akkor több lövést is leadott a gyerekek felé, majd elmenekült a helyszínről

– írta az ukrán nő.

A Kárpátaljai Megyei Rendőrkapitányságon arról nyilatkoztak a Mukachevo.net hírportálnak, hogy valóban május elsején érkezett bejelentés érkezett arról, hogy lőfegyverből megsebesítettek egy gyermeket. Az állítólagos golyó a fiú hátát találta el.

A helyszínre kiérkezett operatív nyomozócsoport emberei megállapították, hogy a 10 éves fiú vállán seb van, de golyó nélkül.

A traumatológus szavai szerint a seb kőtől vagy más tárgytól keletkezett. A sérült pólóján a rendőrök nem láttak lyukat, ami szintén cáfolja a fegyverhasználatot. A gyermek szülei nem tettek feljelentést.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?