NÍNÓ

Felismeri ezt a férfit? Azonnal hívja a rendőrséget!

Nem volt túl agyafúrt az a férfi, aki Győrben próbált meg többször is más kártyájával pénzt kivenni bankautomatákból. Felvette a kamera!
  • Szerző: Buster

A Győri Rendőrkapitányság  indított nyomozást lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy győri gyanúsított 2017. szeptember 4-én, október 5-én és november 4-én bevásárló kocsikba rakott és őrizetlenül hagyott táskákat lopott el győri üzletekből. A táskákban két alkalommal a sértettek bankkártyái is benne voltak.

A lopással gyanúsítható győri lakost a nyomozók azonosították és elfogták, azonban az elkövetés után egy ismeretlen férfi többször is készpénzt kísérelt meg felvenni az eltulajdonított bankkártyákkal egy ATM-ből.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi út 54.), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

 

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?