NÍNÓ

Ezt üzente fia gyilkosának Marian Cozma édesapja

Sztojka Iván jó magaviselet miatt tavaly szabadult a fegyházból, most viszont újra elkapták kerítés miatt.
  • Szerző: Ripost

Újra rács mögé került a profi kézilabdázó Marian Cozma gyilkosa, Sztojka Iván. Bár a férfi tavaly kedvezménnyel kiszabadult, nem tudott jó útra térni: egy dunaújvárosi lányt idén márciustól prostitúcióra bírt rá, az ő fizetéséből fedezte a megélhetését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„A rendőrök S. I. és társai elfogására 2019. november 13-án hajnalra bűnügyi akciót szerveztek, amelynek alkalmával valamennyiüket intézkedés alá vonták. Az otthonaikban megtartott kutatásokon a rendőrök a bűncselekménnyel kapcsolatba hozható tárgyi bizonyítási eszközöket foglaltak le. Az enyingi férfit elfogását követően előállították és bűnszervezetben, üzletszerűen elkövetett kerítés és kitartottság megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették. A bíróság november 15-én elrendelte letartóztatását” – áll a rendőrség honlapján.

A Blikk úgy tudja, a Fejér megyei Enyingen most mindenki a férfi újbóli elfogásáról beszél. Egy helyi lakos úgy fogalmazott, alig várták már, hogy ismét rendőrkézre kerüljön.

A lap elérte a 2009-ben halálra szúrt Cozma édesapját, Petre Cozmát, aki ezt üzente Sztojka Ivánnak:

„Azt kívánom, hogy örökre maradjon a börtönben, hogy másnak már ne tudjon akkora fájdalmat okozni, mint nekünk. Megérdemelné, hogy átélje ugyanazt, amit az én ártatlan fiamnak okozott a barátaival. A megítélt kártérítésből még mindig nem kapott semmit a család, de most már nem várok tovább, jogi útra terelem az ügyet” – fogalmazott az édesapa.

A Blikk megkereste Sztojka édesanyját is, aki igen dühösen nyilvánult meg. Azt mondta, kaszával megy neki annak, aki bántja a fiát, majd becsapta a kertkaput.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?