NÍNÓ

Egy hónapja keresi lányát: „Bármi is történt, tudnom kell!”

Egy hónapja kétségbeesetten keresi 42 éves lányát egy újmohácsi édesanya, de mindhiába. Szabó Györgyit családján kívül a rendőrség és a kutató-mentők is keresik, egyelőre eredménytelenül.
  • Szerző: Ripost

Március 27-ére virradóan tűnt el Újmohácsról egy 42 éves nő. Szabó Györgyi hajnal kettőkor kisétált az ajtón egy válltáskával és azóta nem ad életjelet magáról. A rendőrség mellett már a Szekszárdi Kutató-Mentők is két ízben próbálták felkutatni, ez azonban nem vezetett eredményre.

Édesanyja fáradhatatlanul keresi a lányát a neten, bár már ő maga is a legrosszabbra gondol. Györgyi telefonja ugyanis egy hónapja elérhetetlen, az anya pedig úgy gondolja, ő magától biztosan jelentkezne.

„Valami akadályozza abban, hogy szóljon” – vélekedik az édesanya, aki egy hónap után lassan kezdi úgy érezni, hogy megőrül. Biztos vagyok abban hogy azért ment ki, mert valakivel meg volt beszélve, hogy eljön hozzá! De ki? Ki vitte el? Történt valami aminek nem kellett volna? Én így érzem. De azt is érzem, hamarosan meg fogom tudni, és bármi történt is Györgyikém veled, akkor is tudnom kell. Addig mindennap keresni foglak, mint ahogy eddig is tettem. Legrosszabb bizonytalanságban élni, várni-várni, de Te nem jössz. Tudom, hogy haza jönnél ha tudnál, de nem tudsz” - írta az anya.

Györgyi körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú, haja vállig érő, barna. Homlokán és szája jobb oldalán halvány heg van. Eltűnésekor fekete kabátot, bordó sálat, farmert és fekete velúr csizmát viselt. Egy fekete válltáskát is magával vitt. A Bajai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

És ezeket olvastad már?