NÍNÓ

Azt hitték a boltban, hogy a maszkját keresi, de ezt rántotta elő a táskájából

A támadót már haza is engedték a rendőrök, az eladók még mindig nem dolgozták fel a sokkot. Vasárnap reggel egy hajszálon múlt, hogy a 49 éves Gizi nem szúrt hátba egy háromgyerekes anyukát.
  • Szerző: Ripost

Kunmadarason már szájról-szájra jár, hogy ki volt az a 49 éves nő, aki vasárnap reggel bement a helyi Reál élelmiszerüzletbe, és ott egy konyhakést rántott elő a táskájából. A helyiek azt mondják, a nő beteg, skizofrén, ezért már haza is engedték a rendőrök. Azt azonban senki nem tudja, mi a garancia arra, hogy nem fordul elő többé ilyen eset.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Sajnos ő közveszélyes, skizofrén, ez a családja felelőssége lett volna, hogy ne engedjék ki a kapun” – mondta a nak egy helyi, aki első kézből értesült a vasárnap reggel történtekről. „Amikor bement a boltba csak állt, nézett, majd matatni kezdett a táskájában. Az üzletvezető még oda is szólt az eladónak, hogy biztosan a maszkját keresi, mert nem volt rajta. De egy kést rántott elő, miközben az eladó már háttal állt neki, az üzletvezető kiáltott fel, hogy vigyázzon!” – meséli a helyi nő.

Fotó: police.hu

A boltos hölgyek ezután kimenekültek az épületből, míg támadójuk a késsel rohant utánuk. Egészen a helyi rendőrőrsig futottak, ahol az egyik rendőr ráüvöltött a nőre, hogy dobja el a kést.

„Azt mesélik, hogy akkor egy csapásra magához tért, és onnantól úgy viselkedett, mint egy kezesbárány. A férje másnap bement az üzletbe bocsánatot kérni, de az ott dolgozók nem dolgozták még ezt fel. Főleg az eladó nem, akit majdnem hátba szúrt. Három gyermeke van. Mi lett volna, ha leszúrja ez a nő? Vagy mi lett volna, ha az utcán rántja elő a kését és egy idős emberre támad, aki nem tud elmenekülni sem?” – teszi fel sorra a kérdéseket, amikre nincs válasz.

Lapunknak a rendőrség is megerősítette, hogy nem vették őrizetbe a nőt, tehát már valóban otthon van.

És ezeket olvastad már?