NÍNÓ

Konyhakéssel ment vásárolni, kiüldözte a boltból az eladókat

Egyelőre nincs magyarázat a kunmadarasi asszony viselkedésére, aki egy konyhakéssel kergette az egyik bolt alkalmazottait.
  • Szerző: Ripost

Egy középkorú asszony konyhakéssel érkezett „vásárolni” egy kunmadarasi üzletbe, és minden konfliktus és szóváltás nélkül megindult az eladók irányába – írja a police.hu.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A portál arról is beszámol: az üzletvezető észlelte az esetet és rákiabált a nőre, aki ezt követően bement a kiszolgáló pult mögé és kergetni kezdte a két dolgozót.

Fotó: police.hu

Az akadályként útjába borított állvány sem állította meg a támadót, ezért kimenekültek előle az üzletből. Az eladó egyenesen a rendőrőrs irányába rohant, nyomában az asszony a késsel a kezében.

Fotó: police.hu

Az épület előtt éppen kint volt az egyik körzeti megbízott, aki beengedte az őrs udvarára a felé menekülő, segítségért kiabáló bolti alkalmazottat, majd felszólította az őt követő nőt, hogy dobja el a kést, aki ennek már engedelmeskedett.

A Karcagi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a kunmadarasi lakos ellen.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?