RIPOSTER

Még Tibi atyának is elege lett hazudozó Soros-médiából

Most egy családanyát próbáltak besározni, csak azért mert szerepelni mert egy plakátkampányban. A rágalmazás még Tibi atyánál is kiverte a biztosítékot.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Még hétfőn a Soros tulajdonban lévő Magyar Narancs kezdett rágalmazni, azt írta, hogy a kormányplakátok egyik szereplője a „pornóiparban” dolgozott. A rágalmazó cikket Keller-Alánt Ákos találta megírni.

Hamar kiderült: a „hírből” egyetlen betű sem igaz, a nő egy rendezvényszervező cégnél volt asszisztens, majd a TV2 egyik műsorában lett szerkesztő. A meghurcolt nő „bűne” egyébként annyi, hogy szerepelt a családokat és a gyerekvállalást népszerűsítő plakátokon.

Az ugyancsak Soros György pénzelte 444 már így adta tovább a rágalmat:

Pornófesztiválokra szervezhetett lányokat a kormány legújabb kampányarca

A meghurcolt családanya amúgy asszisztens volt egy olyan vállalkozásban, amely rendezvényszervezőként különböző eseményekre szervezett munkatársakat. Miután otthagyta munkahelyét, a TV2-nél kapott munkát, ahol a Joshi barát című műsort szerkesztette.

A Soros pénzelte média hazugságainak sajnos a nő kislánya lett az áldozata: a cikkek megjelenése után osztálytársai gúnyolódni kezdtek a gyerekkel, sőt inzultálták.

Még Tibi atya is foglalkozott az ellenzéki média legújabb ámokfutásával, komolyan kritizálta őket. „Ezzel az erővel a pornóstúdiót felmosó takarítónőről is leírhatnák, hogy a szexiparból érkezett, de ha az egyetemre megy át takarítani, máris az oktatásból” - írta.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?