KÜLFÖLD

Vészhelyzet a Budapestről Londonba tartó gépen, többen rosszul lettek

A repülő utasai közül öt embert láttak el a brit mentők, de végül senkit sem kellett kórházba vinni.
  • Szerző: Ripost

A British Airways BA867-es számú, Budapestről Londonba tartó gépének utasait landolás után a reptéren tartották csütörtök este, mert „incidens” történt a gépen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Heathrow reptéren öt utast láttak el a mentők, de senkit sem kellett kórházba vinni a hivatalos tájékoztatás szerint. Az utasokat helyi idő szerint este hétkor állították meg, várakozás közben egy nő elájult. A fedélzeten tartózkodókkal nem közölték a vészhelyzet okát.

Geraldine Fusciardi, az egyik utas a Mirrornak elmondta, hogy körülbelül 40 percig tartották őket egy szobában, ekkor ájult el egy nő. A kellemetlenségek miatt viszont senki sem kért elnézést.

A légitársaság szóvivője elmondta, hogy a gép személyzete elsőbbségi landolást kért, miután kisebb műszaki probléma jelentkezett a repülőn. Az utasoktól elnézést kért.

A tűzoltók is megerősítették, hogy a helyszínre riasztották őket, de több információval nem szolgálhattak. A rendőrség tájékoztatása szerint senki sem sérült meg és nincs szükség vizsgálatra, műszaki hiba történhetett.

És ezeket olvastad már?