KÜLFÖLD

Bárkivel megtörténhetett volna: utcára került az édesanya kisbabájával, miután berobbant a lakásuk

Csupán azért nem történt tragédia, mert nem voltak otthon.
  • Szerző: Ripost

A 33 éves Vikki Henvey éppen a barátnőjénél volt a kisbabájával, amikor a tűz ütött ki a lakásában, ami lakhatatlanná vált. Az édesanya nem sokkal a baleset előtt vásárolta meg azt a mécsestartót, aminek a tetején párologtató is volt. A lakás elhagyása előtt a mécses már nem égett, csupán az ablakon betűző, és egy tükrön visszatükröződő nap okozta a bajt: ez lobbantotta lángra a mécsest, ami a hőtől fel is robbant.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az anyukának egy szomszédja szólt, hogy lángokban áll a lakása. Onnan a tűzoltók kimentették a kutyáját, ám ezen kívül semmije sem maradt. Ennek ellenére szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen ha otthon lettek volna, valószínű nem élték volna túl a történteket.

„Őszintén szólva ez egy rémálom. A lakás minden szobájában volt ilyen mécsestartóm, bármikor megtörténhetett volna a baj, nagyon ijesztő ez az egész„ – magyarázta Vikki a walesonline.co.uk-nak. „Mikor a házhoz értem, a kutyámat már kimentették, de több égési sérülés is borította. Mindenünket elvesztettük, olyan, mintha elölről kellene kezdenem mindent” – tette hozzá az anyuka, aki azóta sincs jól lelkileg, és jelenleg egy motelben lakik gyermekével, mivel otthonukba már nem tudnak visszamenni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?