KÜLFÖLD

Szóltak a szülőknek, készüljenek a legrosszabbra: 45 műtéten esett át az 5 éves kisfiú

A kisfiú arcát két kutya jószerével letépte.
  • Szerző: Ripost

A most ötéves, az észak-karolinai (Egyesült Államok) Granite Falls-ba való fiúcska 21 hónapos korában baráti viziten járt, ahol a vendéglátó család két rottweilere hirtelen megtámadta. A teljesen megvadult kutyák jószerével letépték Ryder Wells arcát.


Azonnal kórházba szállították, ahol 14 óráig műtötték. Elvesztette a jobb arcát, a szemhéját, a száját, kitörtek a fogai, eltört a karja és a tüdeje is megsérült. Az orvosok nem sok esélyt adtak neki.

„Kezdetben szörnyű volt, még a felnőttek is bámulták, amikor meglátták. Az első évben az egyik oldalon nem volt arca, mert két sikertelen bőrátültetése is volt. Amikor elmentünk egy parkba, a gyerekek mutogattak rá és azt sikoltozták, hogy szörnyeteg. De Ryder egy harcos és nem engedte, hogy bármi megállítsa” – mondta az édesanyja, Bretagne. Az asszony azt is elárulta, hogy az orvosok azt kérték tőlük, készüljenek a legrosszabbra.

A kisfiú a 21 hónapos kora óta már 45 műtéten esett át, és még mindig nincs vége a plasztikai beavatkozásoknak. Hamarosan megpróbálják helyre állítani az orrát és a fogait is – írta a Daily Star.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?