KÜLFÖLD

Szívszorító: tükörbe nézett és úgy döntött, elengedi szerelmét a súlyosan megégett nő. Nem várt választ kapott

A brit tanárnő súlyos égési sérüléseket szenvedett, amikor elaludt és a tábortűz megégette az arcát. A férjének megengedte, hogy elhagyja őt.
  • Szerző: Ripost

A tanárnőként dolgozó asszonynak egy szörnyű balesetben megégett az arca, ezért amikor beletörődött a sérüléseibe, bár szerette férjét, megengedte neki, hogy elhagyja őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

Az ausztráliai, 29 éves Halie Tennant elképzelhetetlenül boldog volt, hogy terhes lett, majd mély depresszióba esett, miután elvetélt. Ebből akart kilábalni a táborozással, ám amikor végre maga mögött hagyta az egészet, újabb szerencsétlenség érte. Akkor sérült meg, amikor egy nyugágyban elszundikált, és fejjel előre beleesett a korábban megrakott tűzbe.

A fiatal nő a felismerhetetlenségig megégett, több műtétet és bőrátültetést végeztek rajta. A férjének azt mondta, nyugodtan elhagyhatja őt, nem kötelezi arra, hogy vele legyen.

„Ha ez túl sok neked, nyugodtan hagyj el” – mondta a férfinak, aki megdöbbentő választ adott.

„Megfogadtam, hogy kitartok melletted, semmiképp sem hagylak el, szeretlek” – felelte őszinte szerelemmel a hangjában és szemében a férfi.

Bár Halie szívéig hatoltak válazstottja szavaik, még mindig küzdött azzal, hogy elfogadja, hogy néz ki.

„Az arcomat égési sebek és hegek borították, teljesen eltűnt az az ember, aki voltam. Ezt nehéz feldolgozni. Mindennek ellenére tudtam, hogy nagyon szerencsés vagyok, amiért életben maradtam” – magyarázta a The Sunnak a nő, aki tükörbe nézve sírva fakadt. Azóta szerelme és egy pszichológus segít neki feldolgozni a történteket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?