KÜLFÖLD

Szívszorító, titkolja az apa a gyerekek előtt, hogy meghalt az anyjuk

A férfi nem hitegette azzal a gyerekeket, hogy az anyjuk egyszer hazamegy, de az igazságot sem árulta el.
  • Szerző: Ripost

Az ötgyermekes Cheryl Hardy 2018 januárjában váratlanul életét veszítette otthonában. Gyászoló élettársa azóta sem volt képes elmondani közös gyermekeiknek, hogy édesanyjuk meghalt.

„Tudom, hogy furán hangzik, és sokan majd elítélnek emiatt, de több mint másfél éve nem tudják a gyermekeim, hogy meghalt az anyjuk. Nem hiszem, hogy helyes lenne most elmondani nekik, hiszen annyira kicsik, még nem jött el az ideje” – magyarázta Zack, aki élettársa halála után mindent egyedül csinál otthon. A férfi internetes videókból tanulta meg azt is, hogyan kell befonni a lányai haját, vagy elkészíteni egy vacsorát.

Öt gyermeke, a 11 éves Rhiannah, a 10 éves Amirah, a 9 éves Kameel, a 7 éves Kesaar és az 5 éves Layla gyakran hiányolják az édesanyjukat. Zack ekkor csak annyit válaszol nekik, hogy ő már egy jobb helyen van. Elmondása szerint sosem hitegette őket azzal, hogy anyukájuk egyszer majd hazamegy, de azt sem mondta nekik, hogy nem fog.

„Képtelen vagyok fájdalmat okozni nekik, nem akarom összetörni a kicsi szívüket. Előbb-utóbb biztosan megtudják majd. Csak a megfelelő alkalomra várok” – mondta az apa.

Cheryl Hardynak korábban már voltak egészségügyi gondjai, de ezek nem voltak túl komolyak. 2018 januárjában azonban váratlanul rosszul lett otthonában és összeesett. Idősebb lányuk, Rhiannah talált rá, aki azonnal szólt Zacknak, hogy baj van. A férfi hiába sietett haza, és hívott mentőt a nőhöz, már nem tudták megmenteni a 31 éves anya életét. A boncolásnál kiderült, hogy egy vérrög keletkezett Hardy tüdejében, ez okozta az anya hirtelen halálát – írta a Bors.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?