KÜLFÖLD

Sokkoló: levetette magát a nyolcadikról egy 22 éves nő, hogy megmeneküljön párjától

Életét kockáztatva akart elszökni agresszív barátjától, akitől nem tudott elszakadni.
  • Szerző: Ripost

Egy fiatal 22 éves gyönyörű táncosnő eltörte a nyakát és a hátát is, amikor a nyolcadik emeleti erkélyéről levetette magát. Georgia Brodrick nem akart öngyilkos lenni, csupán bántalmazó pasijától akart megszabadulni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A végzetes napon hisztérikus állapotban hívta fel édesapját, hogy könyörögjön neki jöjjön érte és mentse meg szörnyeteg partnerétől. Azonban megmentésére siető apja nem tudott időben megérkezni.

Georgia annyira megrémült, hogy levette magát erkélyükről és egyenesen egy kerítésbe csapódott, majd onnan egy árokba. Annyira összetört a teste, hogy az orvosok tíz százalék esélyt adtak a túlélésére.

Közzétette: Georgia Brodrick2019. május 26., vasárnap

A kórházban kómába került és sürgősségi műtéten esett át, mivel eltörte a nyakát és a hátát, valamint a karját és a lábát részben amputálni kellett.

„Az orvosok csodának tartják, hogy agykárosodás nélkül megúsztam. A családom már korábban próbált figyelmeztetni és többször okolták a volt páromat a bizonytalanságomért” – árulta el Georgia a The Sun oldalának.

Hey guys, as some of you may know I attempted suicide a few weeks ago by jumping off my 8 story balcony and was put in...

Közzétette: Georgia Brodrick2020. augusztus 1., szombat

Egy hétig feküdt eszméleten állapotban, mialatt csövön keresztül etették és lelegeztették. Mostanra azonban már jobban van és azt mondja, már nem fáj semmije. Azonban tolószékbe került és nagyon nagy az esélye, hogy soha többé nem tud majd lábra állni.

„Rengeteg műtéten esett már át, de még mindig hatalmas út áll előtte, hogy felépüljön. Bár nem lehet tudni, hogy valaha is képes lesz-e használni a kezeit vagy lábra állni.”

Közzétette: Georgia Brodrick2019. január 2., szerda

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?