KÜLFÖLD

„Sírva üvöltöttem neki a kórházban, hogy ébredjen fel„ – drogos férfi gyilkolta meg az anya 18 éves lányát

Megrendülten nyilatkozott egy édesanya, akinek 18 éves lányát egy drogos férfi meggyilkolta.
  • Szerző: Ripost

A 18 éves Samantha Magdint – nem sokkal azután, hogy világra hozta kisfiát, Callumot – meggyilkolta egy drogos férfi egy sikátorban. A tettes tízszer arcon szúrta Samanthát, majd a karjait és a mellkasát is megszúrta, elvágva szívének a fő artériáját.

Jobson, aki kokain és alkohol hatása alatt állt tette elkövetésekor, összesen 43 szúrást ejtett áldozatán. A férfi nemcsak a fiatal anyukát ölte meg ezzel, hanem szét is rombolta az egész, gyászoló családot. A mindössze tíz hetes kisfia édesanya nélkül maradt, Samantha anyukája, Alison pedig a mai napig nem tudta feldolgozni a veszteséget. Alison most felidézte, mit érzett, mikor a kórházban megtudta, lánya meghalt.

„Emlékszem, először azt hittem, csak valami tévedésről lehet szó. Aztán amikor beértem a kórházba, szembesültem vele, hogy igaz, amit mondtak. Mindenhol rendőrök voltak, nagyon is komoly volt a helyzet. Ekkor még nem számítottam rá, hogy nem kapom vissza többé, de az orvosok közölték: Samantha meghalt„ – elevenítette fel az édesanya a The Sunnak. „Csak egy üvegablakon keresztül láthattam a lányomat. Sírva üvöltöttem és dörömböltem neki, hogy ébredjen fel, de többet már nem nyitotta ki a szemét.”

A hatóságok elfogták Jobsont, akit gyilkossággal vádolnak. Elmondása szerint kábítószer és alkohol hatása alatt állt, és nem is emlékszik a történtekre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?