KÜLFÖLD

Rejtélyes gyilkosság, bebetonoztak egy 42 éves magyar nőt Ausztriában

A rendőrség egyelőre hallgat, annyi azonban biztos, hogy meghalt egy 42 éves nő Ausztriában.
  • Szerző: WM

Mint arról a %% is beszámolt, feltehetően gyilkosság áldozata lett egy 42 éves magyar nő Ausztriában. A rendőrség őrizetbe vett egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő végzett a nővel. Ezt arra alapozzák a nyomozók, hogy a gyanúsított házában találták meg a holttestet. A férfi azt mesélte a rendőröknek, hogy tavaly decemberben a hálószobájában bukkant rá a nőre, aki akkor már halott volt. 

Arról azonban sejtelme sincsen, hogy a hulla miként kerülhetett a házába, ő ugyanis a nagyszobában aludt.

A feltételezett elkövető úgy megijedt, hogy lecipelte a holttestet a pincéjébe, majd bebetonozta. Szintén tisztázatlan körülmény, hogy egy héttel az eset után miért találta ki a férfi, hogy elrabolták. A férfi maga jelentkezett egy hét után a rendőrségen, akkor elmondta, hogy egy magyar rendszámú autóból dobták ki.

A kihallgatás során a gyanúsított ellentmondásba keveredett önmagával, később pedig kiderült, hogy az egész emberrablást csak kitalálta. 

A rendőrség a nyomozásra való tekintettel nem árult el részleteket, így azt sem lehet tudni, hogy teljes holttestet vagy csak emberi maradványokat találtak. Arról sincs információ, mi vezette őket nyomra - írja a krone.at.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?