KÜLFÖLD

Pedofil migráns: Jakuzziban fogdosta a kiskorú lányt az afgán férfi

A düsseldorfi fürdőben őrizetbe vett a rendőrség egy 19 éves afgán migránst, akit azzal gyanúsítanak, hogy egy kiskorú lányt molesztált szexuálisan.
címkék:
  • Szerző: WM

A rendőrség közlése szerint a düsseldorfi fürdő pezsgőfürdőjében két 14 év alatti lány ült, akikhez csatlakozott a 19 éves afgán fiatal és egy barátja. Az afgán migráns egy idő után közeledni kezdett az egyik diáklányhoz, akit nem sokkal később meg is fogdosott. A lánynak sikerült elmenekülnie, és a fürdő úszómesteréhez fordult segítségül, aki a rendőrök kiérkezéséig a helyszínen tartott a gyanúsítottat. Az afgán férfit másnap bíró elé vezették, aki szabadlábra helyezte. A hatóságok kiskorú ellen elkövetett szexuális zaklatás alapos gyanúja miatt eljárást indítottak - írja a Bild.

A német nyelvű sajtóban egyébként egyre gyakoribbak azok a híradások, amelyek fürdőkben, migránsok által elkövetett szexuális bűncselekményekről szólnak.

Az eddigi legnagyobb port az az ügy okozta, amikor 2016-ban egy 20 éves iraki migráns egy 10 éves kisfiút erőszakolt meg egy népszerű bécsi fürdőben.

címkék:
És ezeket olvastad már?