KÜLFÖLD

Pánikolnak az amerikaiak! Kínai rakéták hullanak Nevadában?

Felháborodtak az amerikai ufóvadászok... A napokban ugyanis a kormányuk egy különös égi jelenségre azt a közleményt adta ki, miszerint egy kínai rakéta lépett be lángolva a légkörbe Las Vegas felett... Ez normál esetben minimum hadiállapotot idézett volna elő...
  • Szerző: Ripost

Az ufosightingsdaily.com szerkesztője azt boncolgatja egyik legfrissebb cikkében, hogy elég gyanús az amerikai kormánynak az az állítása, miszerint csak egy kínai rakéta maradványai égtek el a légkörben a napokban Nevada egén. De mi a fenét kerestek kínai rakéták Amerika felett? 

Ha valóban egy kínai rakéta lett volna a lezuhant tárgy, alighanem sokkal nagyobb felhajtás és pánik lett volna a környéken, és a kormány részéről is. Minimum hadiállapotot hirdettek volna! De úgy festett, hogy senkit sem érdekel, hogy ismeretlen rakományú kínai rakéták hullanak a fejükre, akkor, amikor Kínában éppen nukleáris rakétatesztek folynak!!!

Scott C. Waring szerint túlságosan is egyszerű a magyarázat a jelenségre, és a különleges óvintézkedések hiánya is gyanús... Szerinte inkább egy UFO-baleset történhetett, amit a kormány egy még hihetetlenebb sztorival próbál elfedni! Ez most tényleg egy összeesküvés-elmélet!

Mindenesetre a különös tárgy lezuhant Nevada államban, Las Vegas közelében. Számos szemtanú látta, és számos videó is készült...

De vajon kinek hisznek az emberek? Az amerikai kormánynak, vagy a szemüknek?

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?