KÜLFÖLD

Megrázó: üzenetet hagyott a fiatal édesapa, mielőtt öngyilkos lett

A fiatal apuka tragikus halála megrázta a családot és a barátokat, nem gondolták, hogy ekkora lehet a baj.
  • Szerző: Ripost

A 22 éves Connor Bond egy luxuslakásból ugrott ki abból az épületből, ahol portásként dolgozott. Az öngyilkos férfi tragikus halála előtt még üzenetet küldött barátjának, amiben annyit írt: „Kész, elmegyek„.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Nem működött a kapcsolata

Úgy tudni, hogy Connornak nem működött a kapcsolata kedvesével, sőt kifejezetten mérgező volt a viszonyuk. A nő közös gyermeküket arra használta fel, hogy megszerezze, amit akar – így nemcsak elhanyagolta a férfit, hanem még bántalmazta is, ha kedve úgy tartotta.

„Ez az egész arra vezethető vissza, ahogy a nő bánt vele és manipulálta. Pedig csodálatos apa volt” – mondta Connor egyik barátja, Neville Edwards a Daily Starnak. Hozzátette, hogy egy héttel a tragédia előtt találkozott Connorral, aki elég visszafogottnak tűnt.

Az öngyilkosságról beszélt

Az öngyilkos édesapa már tervezgette, hogy véget vet az életének, erről is beszélt Edwards: elmondta neki, hogy mire készül, a férfi pedig próbálta lebeszélni róla.

Connor szülei, Stephen és Alison, a halála előtti reggel látták utoljára manchesteri otthonában. Akkor még boldognak tűnt, énekelgetett is, miközben munkába készülődött. Később rengeteg alkoholt ivott, ezután vetette ki magát a luxuslakásból.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?