KÜLFÖLD

Szívfacsaró: ez volt az utolsó szava az öngyilkos anyukának, aki megrázó okból vetett véget életének

Szörnyű dolog történt az anyukával, amit már nem tudott lelkileg feldolgozni.
  • Szerző: Ripost

A 32 éves Nicola McIntyre mentális problémákkal küzdött, miután olyat élt át, amit senkinek sem lenne szabad. Egy nap a felírt gyógyszereiből szándékosan többet vett be, így lett öngyilkos az édesanya, aki már nem bírta elviselni a lelki terheit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az anyát egy csapat férfi elkapta az utcán és megerőszakolták, ráadásul a The Sun információi szerint egy munkahelyi barátja is elárulta, megcsalta a párjával, így valószínűleg úgy érezte, egyedül van, s ezért vetett véget életének.

„Imádott nevetni, beragyogta a társaságokat. A családi összejöveteleken mindig tudni lehetett, hogy hol van, mert folyton hallottuk, ahogy nevet„ – mondta nővére, Sarah McIntyre, aki szerint már testvérénél négyéves korában kezdődtek a mentális problémák, mikor a szüleik elváltak. „Nagyon családcentrikus volt, imádta a gyerekeket, a saját kisfiát is.”

„Láttam, hogy változott meg. Mély depresszióba esett, de nem tehettem semmit„ - magyarázta Hayley Todd, a nő másik nővére. „Elmondta, hogy kért segítséget a mentális problémái miatt. De azt is elmondta, hogy úgy érzi, hogy senki sem segít és kudarcot vall.”

Mikor utoljára videochateltek, még vidámnak tűnt. Nem sokkal később azonban Nicola végzett magával.

„A hívás 18 órakor ért véget, miután megbeszéltük, hogy a következő héten találkozunk. Azt mondtam neki, hogy „szeretlek„, majd ő is azt mondta: „szeretlek”. Ez volt az utolsó, amikor beszéltem vele, ezután vetett véget az életének„ – mondta Sarah.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?