KÜLFÖLD

Öngyilkos akart lenni a 9 éves kisfiú: zokogva könyörgött a halálért – videó

A kisfiút iskolatársai minden nap bántják, ezért akart véget vetni az életének. Most az egész világ mellé állt.
  • Szerző: Ripost

Fájdalmas még nézni is azt a videót, amelyet az ausztrál Quaden Baylesről édesanyja, Yarraka Bayle töltött fel a Facebook-oldalára, miután meglátta milyen állapotban van fia, mikor érte ment az iskolába.

A 9 éves kisfiú zokogva könyörög, hogy végezhessen magával, kést kér az anyjától, hogy elvághassa a torkát. A fiú törpenövésű, ezért minden áldott nap bántják az iskolában.

Az anyja azért osztotta meg a videót róla, hogy a bántalmazó gyerekek szülei és a tanárok is lássák, mit művelnek a gyerekével. Mint a felvételen el is mondja, ez a rossz nevelés eredménye, hogy a gyengébbeket bántják, akik kétségbeesésükben már végezni akarnak magukkal.

A videót – amely közben lekerült az anya oldaláról – órák alatt több millióan látták, és mind többen biztosították támogatásukról a kisfiút. Még világsztárok is Quaden mellé álltak. Így tett például Hugh Jackman is, aki barátságáról biztosította, és azt üzente a fiúnak, hogy egészen biztosan sokkal erősebb annál, mint amit gondol magáról.

A Boston Celtics kosarasa, Enes Kanter meghívta az egyik NBA-s meccsükre a srácot, a törpetermetű komikus Brad Williams 130 ezer dollárt gyűjtött össze egy nap alatt Quadennek és családjának, hogy elmehessenek a Disneylandbe.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?