KÜLFÖLD

Olyan karácsonyi fényshow-t alkotott a férfi, hogy felkerült a Wikipédiára – videó

16 ezer izzót használt a villamosmérnök a nem mindennapi fényjátékhoz, no meg egy dögös zeneszámot!
  • Szerző: Ripost

Elképesztő karácsonyi fényshow-val rukkolt elő az ohiói Carson Williams 2004-ben, az arról készült videót pedig nem csak a tévécsatornák mutatták be, de az internet népe is teljesen rákapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sokat hozzátesz a hangulathoz a karácsonyi fénydekoráció, pláne, ha zenére villog, változik – képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Az amerikai villamosmérnök 16 ezer izzóval, izzósorral, illetve világító karácsonyi dekorációval díszítette otthonát, amit egy számítógépes alkalmazás segítségével társított a Trans-Siberian Orchestra rockos karácsonyi művéhez, a Wizards in Winterhez.

Az ötlet annyira bejött, hogy a férfi 2005-ben újra megcsinálta a fényshow-t, melyhez özönlöttek az autósok, hogy élőben láthassák.

Carson Williams a hirtelen jött sikert meglovagolta és saját fényanimációs vállalkozást indított, 2006-ban pedig új helyre költöztette a fényjátékát, ahol belépőért láthatták azt a lelkes és kíváncsi amerikaiak.

Emberünk népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a karácsonyi fényshow-ja kapcsán még a Wikipédiára is felkerült!

A sikerprodukcióhoz használt zenét jegyző amerikai Trans-Siberian Orchestra feltette a hivatalos YouTube-csatornájára Carson Williams karácsonyi fényshow-jának újraalkotott videóját – szebb képpel és tisztább hanggal.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?