KÜLFÖLD

„Nem tudom abbahagyni a sírást” – elképesztő, mit tettek a rákos kislánnyal a gyerekek

A kislány idén kihagyta a halloweent a betegsége miatt. De a szomszéd gyerekek gesztusa könnyfakasztó.
  • Szerző: Ripost

Könnyekig hatódott egy atlantai anyuka, amikor meglátta, mit hagytak házuk előtt a szomszéd gyerekek. Courtney Thomas rákos kislánya megóvása miatt úgy döntött, idén halloweenkor kihagyják a „Csokit vagy csínyt?” szokást, és nem osztogatnak az utca jelmezbe öltözött gyermekeinek cukrot.

A nő még egy táblát is kitett az udvarukra, amelyre a következőt írta: „Ne haragudjatok, nincs csoki! Rákos a gyermekem. Jövőre találkozunk!” Apró betűvel még kiegészítette az üzenetet: „szuper jelmez, érezzétek jól magatokat!”

Közzétette: Courtney Thomas2020. szeptember 16., szerda

Thomas másnap meghatódva osztotta meg Facebookon élményeit.

„Nem tudom abbahagyni a sírást! Ha eddig valaki azt gondolta, reménytelen a mai gyerekek és tinik helyzete, az nagyot tévedett” – kezdte megható beszámolóját az édesanya, aki ezután leírta, hogy a táblát azoknak a gyerekeknek tette ki, akik a szomszédságban élnek, és akiket nem akart kiábrándítani idén halloweenkor.

„Belenéztem a bejárati ajtónál lévő kamera felvételébe, mire azt láttam, hogy gyerekek ácsorognak a táblánk előtt. Később a férjem kiment, és ezt látta!” – folytatta Thomas, aki ezután képet is mellékelt.

I can't stop crying ❤️???❤️
If anyone thought there was no hope in our kids and teens you're wrong.
The SOLE purpose of...

Közzétette: Courtney Thomas2020. október 31., szombat

Mint az jól látható, a szomszéd gyerekek a tábla alá szórták összegyűjtött édességgyűjteményüket, ezzel jelezve, hogy várják a kis beteg játszótársukat.

„Kérek minden környékbeli szülőt, akik olvassák ezt: mondják el gyermekeiknek, milyen sokat jelentett nekünk és a gyerekeinknek ez a gesztus. Ezek a fiatalok önszántukból, nagylelkűen megosztották a zsákmányaikat velünk, ezzel hihetetlen szeretetet és kedvességet mutattak nekünk. Elképesztő” – zárta szavait Thomas.

(Bors)

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?