KÜLFÖLD

Mindenki szerette: váratlanul halt meg az édesanya, egy kisfiút hagyott hátra

Rejtélyes körülmények között vesztette életét a fiatal édesanya.
  • Szerző: Ripost

A 28 éves Laura Williams mindig is arról álmodott, hogy egy nap majd rendőr lesz. Azonban még novemberben holtan találtak rá East Yorki házában, a hatóságok szerint heroin és kokain túladagolás okozta a vesztét.

A Hull Coroner bíróságon folytatott vizsgálat során megemlítették, hogy Miss Williams 11 éves fiát nagyon szerette, és jó édesanyja volt.

A nő még 18 éves korában, hogy elérje a célját elkezdte a rendőrképző főiskolát, amit aztán családi problémák miatt félbe kellett hagynia.

Édesanyjával élt egy fedél alatt, majd miután teherbe esett különköltözött és megszületett kisfiának szentelte az életét. A gyereke volt a mindene és bármit megtett volna érte.

„A kisfia volt a világa középpontja, bármit megtett volna érte. Mindennap meglátogatta az édesanyját, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy nagyon közel álltak egymáshoz” – nyilatkozta az egyik ismerőse.

„Nem járt el csak nagy ritkán társáságba és akkor sem ivott sokat, a kábítószereket pedig nem ismerte, nem élt velük” – nyilatkozta megtörten Laura édesanya, aki váltig állította, ha lánya tényleg drogot fogyasztott, akkor arra valószínűleg más vette rá.

;

A gyászoló nagymama azt is hozzátette: miután szokatlan módon lánya nem válaszolt neki, azután kezdett gyanakodni, hogy valami baj történhetett. Miután élettársával elmentek a házhoz, csak a kisfiú válaszolt nekik, így saját kulcsukkal bementek. Laurát a konyhaasztalra zuhanva találták meg, azonnal megkezdték az újraélesztését a mentősök kiérkezéséig.

„Laura korábban depressziós volt, és az elmúlt hónapokban kokaint használt. Otthonában állt meg a szíve, kórházban már nem tudták újraéleszteni a többszörös kísérlet ellenére sem” – nyilatkozta a Mirrornak a toxikológus, aki azt is hozzátette nem talált arra utaló bizonyítékot a boncolás során, hogy rendszeresen fogyasztatott volna kábítószert.

A rendőrségi házkutatás során a konyhában három csőben is találtak eldugott kábítószert.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?