KÜLFÖLD

Megerőszakolta és megölte áldozatát, majd a hűtőben tárolta a testet a horrorpár

Brutális dolgokat tettek meg áldozatukkal, majd mindent elkövettek, hogy eltűntessék a nyomaikat.
  • Szerző: Ripost

Szinte felfoghatatlan, mit tett áldozatával egy horrorpár: a Tennessee-ben élő 52 éves Sean Finnegan és barátnője, a 22 éves Rebecca Dishman még tavaly december végén csalták otthonukba a 36 éves Jennifer Gail Paxtont.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azt ígérték neki, eltölthet náluk pár napot, ám ehelyett egy baseball-ütővel brutálisan megverték, egy ágyhoz kötözték, a nyakára kutyanyakörvet tettek, megerőszakolták, éheztették, végül pedig megfojtották – rémtetteik azonban még ekkor sem értek véget.

A pár a holttestet először egy fagyasztóládába rejtette el, ám meg kellett csonkítaniuk, hogy oda beférjen. Később pedig, amikor megtudták, hogy nyomoz ellenük a rendőrség, a jégről kivéve az ágy alá rejtették Paxton testét, miközben igyekeztek minél jobban eltüntetni minden, gyilkosságra utaló nyomot.

Először a fagyasztót és a lakást takarították ki, majd pedig a testet is átmosták, reménykedve abban, hogy eltüntetik a rájuk utaló nyomokat. Akciójuk azonban nem járt sikerrel – bár a nyilvánosságra hozott iratok nem tisztázzák, a hatóságok pontosan mikor ütöttek rajtuk.

A páros ellen a múlt héten emeltek vádat. Mindkettejüknek szándékos emberölés, emberrablás, bizonyítékok eltüntetése és holttestgyalázás valamint szexuális erőszak illetve zaklatás miatt kell bíróság elé állnia. A nőre pénteken egymillió dolláros óvadékot szabtak ki, Sean Finnegan azonban nem volt együttműködő, így az ő óvadéki tárgyalását hétfőre halasztották – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?