KÜLFÖLD

Megcsípte egy szúnyog a családanyát, borzalmas, ami ez után történt

A fiatal családanya majdnem belehalt, hogy teregetés közben megcsípte egy szúnyog.
  • Szerző: Ripost

Csak a ruhákat szerette volna kiteregetni Kim Robinson, aki rémálmaiban sem gondolta volna, hogy ez a mindennapi tevékenység majdnem az életébe kerül majd. Az Angliában élő 25 éves családanyát megcsípte egy szúnyog teregetés közben. Nem tulajdonított ennek nagy jelentőséget, hiszen ez sokszor megesik az emberrel.

Másnapra azonban a csípés helye feldagadt, harmadnapra pedig már lábra sem tudott állni, égető fájdalmat érzett. A seb körüli bőr pedig befeketedett. Ekkor ment el az orvoshoz, ahol megállapították, húsevő baktérium támadta meg a bokáját.

Az orvosok azt mondták, ki kell metszeni a nő bokájából egy jókora darabot, csak úgy tudják megállítani a fertőzést. kórház véleménye szerint el kell távolítani egy jókar darabot a nő bokájából, ahhoz hogy a fertőzést 100%-os mértékben megállíthassák.

De ekkor már a véráramba bekerült baktérium olyan szinten szétterjed a nő testében, hogy azonnal intenzív osztályra került. Ahonnan a műtőasztalra, mert a szíve megállt és a tüdeje is összeomlott. Három percig volt halott, de többszöri kísérlet után sikerült újraéleszteni.

Végül túlélte, a bokájáról eltávolított bőrdarabot pedig a hasából fogják pótolni, ha kissé megerősödik – írta a Mirror.

És ezeket olvastad már?