KÜLFÖLD

Másfél naponta megöltek egy németet a menedékkérők és menekültek!

Ez kétszer több halottat jelent, mint 2017-ben volt. Az általuk szexuálisan bántalmazott németek száma 3260 fő volt azaz naponta - átlagban - pontosan 9.
  • Szerző: SZM

Elképesztő adat derült ki a bevándorlással összefüggő bűnözést taglaló tavalyi összesítéséből, amelyet a német Szövetségi Bűnügyi Rendőrségi Hivatal tett közzé. E szerint 2018-ben 230 németet öltek meg a “menedékkérők és menekültek”, kétszer annyit mint egy évvel korábban! Ez azt jelenti, hogy másfél naponta volt egy-egy gyilkosság.

Az általuk szexuálisan bántalmazott németek száma 3260 volt azaz naponta – átlagban – pontosan 9.

230 német halott csak 2018-ban...

Összességében a külföldiek által elkövetett bűncselekmények áldozatainak csaknem fele volt német 2018-ban. A 102 ezerből 46 ezer esetben, ami 19 százalékkal több mint 2017-ben.

A statisztikai adatok szerint német elkövetőknek “csak” 18 százaléka támadott meg menedékkérőket vagy menekülteket, amelynek során megsérültek vagy meghaltak. Ez azt jelenti, hogy a menedékkérőket elsősorban a hasonló hátterűek támadták meg.

A jelentésnek azonban van egy furcsasága. Azon túl, hogy megállapítja: bár 2015 óta csökkent a Németoszágba érkező bevándorlók száma, azt állítja, hogy 2018 decemberében 300 ezer menedékkérő és 697 ezer “menekült” volt az országban.

Ebből vagy az következik, hogy a jelentés "kifelejtett" legalább még 1 millió gazdasági bevándorlót, vagy – ami még súlyosabb –
most már mindenkit “menekültnek” nevez. De a szám sehogy sem stimmel mert több forrás szerint ma valahol 2 millió körül lehet a Németországba bevándorolt migránsok száma. Csak 2015-ben valamivel több mint 1 millióan érkeztek, egy évvel később 6-700
ezren, a többiek azóta.

Forrás Voiceofeurope

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz tökéletes a linzertészta
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?