KÜLFÖLD

„Köszönöm„ – szívfacsaró, ahogy a 10 éves, rákot túlélő kislány hálálkodott az orvosoknak

A 10 éves, rákot túlélő kislány köszönetet mondott a kedves kórházi dolgozóknak, akik nemcsak az ő, de az édesanyja dolgát is megkönnyítették a nehéz időszakban, míg májtranszplantációra várt.
  • Szerző: Ripost

A stockportbeli Emilie Austin mindössze kétéves volt, amikor diagnosztizálták nála a hepatoblastomát, a májrák rendkívül ritka formáját, amely évente csak 10-15 gyermeket érint az Egyesült Királyságban – írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kislány most tízéves, és köszönetet mondott a kórházi dolgozóknak, akik miatt biztonságban érezte magát a kórházban töltött hosszú hónapok alatt, míg transzplantációra várt, illetve jó kedvre derítették a kezelések közben. Édesanyja, a 39 éves Becky végig mellette volt, ő is rendkívül hálás az orvosoknak és ápolónőknek. A ma már meggyógyult kislány pontosan emlékszik rá, mennyi segítséget és támogatást kapott az 51 éves Lisa Beaumonttól, a Leeds Gyermekkórház terápiás és speciális játékmenedzsere.

„Lisa mellett biztonságban éreztem magam. Törődött velem, és jól éreztem magam, tennivalókat adott nekem. Lisa kedves, gondoskodó és melegszívű. Köszönöm, hogy mindvégig foglalkozott velem és a többi gyerekkel a kórházban. Köszönjük, hogy elvontátok a figyelmünket arról, hogy aggódnunk kellene!„ – hálálkodott a kislány.

És ezeket olvastad már?